Glasbeni stolp PHILIPS TAM4505

SKU
142-1653521
€ 189,99
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Eleganten videz. Bogati zvoki.

Obogatite izkušnjo domačega poslušanja z mikrosistemom klasičnega videza. Uživajte v kristalno čistem digitalnem radiu DAB+ ali radiu FM, pretočno predvajajte glasbo in podcaste ter predvajajte CD-je – vse to z bogatim zvokom z močjo 60 W. Poleg tega lahko nanj priklopite tudi druge vire zvoka, in sicer prek priključka USB ali avdio vhoda.

Vsa vaša glasba

S tem elegantnim mikro sistemom lahko predvajate sezname skladb, CD-plošče ter poslušate radio DAB+ in FM. Digitalni radijski sprejemnik z 20 prednastavitvami zagotavlja kristalno jasen sprejem, CD-predvajalnik podpira format MP3-CD, predvaja pa tudi posnete CD-plošče.

Zvočniki s tehnologijo bass-reflex. Polnejši nizki toni.

Te regalne zvočnike, zaradi kombinacije nizkotonca, visokotonca in odprtine bass-reflex, odlikujeta jasen zvok in odlična reprodukcija nizkih tonov. Izhodna moč 60 W zagotavlja dovolj močan zvok v vsakem prostoru. Ti zvočniki so popolna izbira za postavitev v salonu ali odprtem bivalnem prostoru.

Klasična oblika

Osrednja enota v dveh barvah in ohišje zvočnika spominjata na zasnovo retro sistemov Hi-Fi. Teksturirano kolesce za nastavitev glasnosti upravljanju dodaja analogen pridih, spredaj pa so gumbi za predvajanje in izbiro vira.

Digitalni nadzor zvoka. Izberite prednastavljeni slog zvoka.

Hip-hop ali zborovsko petje, simfonično ali rock opera? Ne glede na to, v čem najbolj uživate, s funkcijo za digitalni nadzor zvoka v tem mikro sistemu bo užitek dovršen. Izbirajte med prednastavljenimi slogi zvoka, ki iz vaše priljubljene zvrsti potegnejo tisto najboljše.

Doma v vašem domu

Ta mikro sistem, ki se napaja iz električnega omrežja, se odlično poda v vsak prostor. Doseg brezžične povezave Bluetooth znaša 10 m in preko vhoda USB lahko polnite pametne naprave. S preprostim daljinskim upravljalnikom imate ključne funkcije vedno na dosegu prstov.

More Information
Znamka Philips
Barva Siva/črna
Izhodna moč zvoka (RMS) 60 W
Predvajanje formatov CD, MP3
Radio Analogni, Digitalni
Povezava AUX, Bluetooth, USB
Bluetooth Da
Snemanje na USB Ne
Garancija 2 leti

Sorodni artikli

Glasbeni sistem PANASONIC SC-HC300EG
Glasbeni sistem PANASONIC SC-HC300EG
Special Price € 119,98 Redna cena € 169,99
-29%
-50€
Glasbeni stolp BLAUPUNKT MS46BT
Glasbeni stolp BLAUPUNKT MS46BT
Special Price € 169,98 Redna cena € 179,99
-5%
-10€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.