Glasbeni stolp PHILIPS TAM4505

SKU
142-1653521
189,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Eleganten videz. Bogati zvoki.

Obogatite izkušnjo domačega poslušanja z mikrosistemom klasičnega videza. Uživajte v kristalno čistem digitalnem radiu DAB+ ali radiu FM, pretočno predvajajte glasbo in podcaste ter predvajajte CD-je – vse to z bogatim zvokom z močjo 60 W. Poleg tega lahko nanj priklopite tudi druge vire zvoka, in sicer prek priključka USB ali avdio vhoda.

Vsa vaša glasba

S tem elegantnim mikro sistemom lahko predvajate sezname skladb, CD-plošče ter poslušate radio DAB+ in FM. Digitalni radijski sprejemnik z 20 prednastavitvami zagotavlja kristalno jasen sprejem, CD-predvajalnik podpira format MP3-CD, predvaja pa tudi posnete CD-plošče.

Zvočniki s tehnologijo bass-reflex. Polnejši nizki toni.

Te regalne zvočnike, zaradi kombinacije nizkotonca, visokotonca in odprtine bass-reflex, odlikujeta jasen zvok in odlična reprodukcija nizkih tonov. Izhodna moč 60 W zagotavlja dovolj močan zvok v vsakem prostoru. Ti zvočniki so popolna izbira za postavitev v salonu ali odprtem bivalnem prostoru.

Klasična oblika

Osrednja enota v dveh barvah in ohišje zvočnika spominjata na zasnovo retro sistemov Hi-Fi. Teksturirano kolesce za nastavitev glasnosti upravljanju dodaja analogen pridih, spredaj pa so gumbi za predvajanje in izbiro vira.

Digitalni nadzor zvoka. Izberite prednastavljeni slog zvoka.

Hip-hop ali zborovsko petje, simfonično ali rock opera? Ne glede na to, v čem najbolj uživate, s funkcijo za digitalni nadzor zvoka v tem mikro sistemu bo užitek dovršen. Izbirajte med prednastavljenimi slogi zvoka, ki iz vaše priljubljene zvrsti potegnejo tisto najboljše.

Doma v vašem domu

Ta mikro sistem, ki se napaja iz električnega omrežja, se odlično poda v vsak prostor. Doseg brezžične povezave Bluetooth znaša 10 m in preko vhoda USB lahko polnite pametne naprave. S preprostim daljinskim upravljalnikom imate ključne funkcije vedno na dosegu prstov.

More Information
Znamka Philips
Barva Siva/črna
Izhodna moč zvoka (RMS) 60 W
Predvajanje formatov CD, MP3
Radio Analogni, Digitalni
Povezava AUX, Bluetooth, USB
Bluetooth Da
Snemanje na USB Ne
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.