Goat Simulator 3 - Pre-Udder Edition (PC)

SKU
142-1701042
29,99 €
Goat Simulator 3 - Pre-Udder Edition (PC) je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperNi na zalogi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 3,90 €
Goat Simulator 3 je povsem nova tretjeosebna akcijska igra, v kateri lahko postanete dobesedno KOZA. Tako kot v prvi igri Goat Simulator boste morali plezati, udarjati po glavi in si utirati pot po odprtem zemljevidu - tokrat z novimi območji, izzivi in dogodki, ki jih morate odkriti.
 
Igra bo imela glavnega junaka, znanega tistim, ki poznajo izvirni Goat Simulator - Pilgor se vrača! Tokrat s seboj pripelje svojo čredo, s katero raziskuje in uničuje svet. V Goat Simulator 3 boste lahko povabili do tri prijatelje, da skupaj raziskujejo, igrajo mini igre in pustošijo po svetu.
 
Značilnosti igre:
Raziskovanje: V novem velikanskem svetu igre Goat Simulator 3 lahko odkrijete marsikaj - skrite skrivnosti, naloge, zbirateljske predmete in še mnogo, mnogo več! Uporabite svoje štiri noge ali se pripnite za vožnjo svojega življenja, saj lahko vse koze vozijo avtomobile! (*Ne v resničnem življenju.)
 
ZABAVA IN REAKCIJA: Povzročajte raznovrstno zmešnjavo, ko si po zemljevidu utirate pot z lizanjem, udarci po glavi, trki in eksplozijami. Preizkusite meje fizike sveta in sodelujte s predmeti za... presenetljive rezultate.
 
KOZE: Igrate kot koza! Natančneje Pilgor. Vendar boste lahko nosili tudi kože številnih drugih "kozlov". Visoki kozli, okusni kozli - vsi kozli, ki jih pričakujete, in še več.
 
VEČIGRALSTVO: tudi vaši prijatelji igrajo kot kozli! V igri Goat Simulator 3 lahko sodelujete s štirimi igralci, lokalno ali prek spleta. Skupaj boste lahko potovali po odprtem svetu, povzročali številne preglavice in sodelovali v 7 zabavnih mini igrah za več igralcev.
 
PRILAGODITEV: Igralci lahko popolnoma prilagodijo glavo, hrbet, noge, telo, rogove in krzno svoje koze z več kot 300 različnimi predmeti, med katerimi lahko izbirate - od toaletnih rolic do pladnjev za čaj ... in drugih dejanskih oblačil, če želite biti takšni.
 
VEČ: Nove NPC-je, s katerimi se lahko poigravate, nova čudovita fizika, zbirateljski predmeti, velikonočna jajca, dogodki, laži, izdaja, zlomljeno srce in še veliko več vas čakajo.
More Information
Platforma PC
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.