Goat Simulator 3 - Pre-Udder Edition (PS5)

SKU
142-1701043
29,99 €
Goat Simulator 3 - Pre-Udder Edition (PS5) je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoZadnji kosi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 3,90 €
Goat Simulator 3 je povsem nova tretjeosebna akcijska igra, v kateri lahko postanete dobesedno KOZA. Tako kot v prvi igri Goat Simulator boste morali plezati, udarjati po glavi in si utirati pot po odprtem zemljevidu - tokrat z novimi območji, izzivi in dogodki, ki jih morate odkriti.
 
Igra bo imela glavnega junaka, znanega tistim, ki poznajo izvirni Goat Simulator - Pilgor se vrača! Tokrat s seboj pripelje svojo čredo, s katero raziskuje in uničuje svet. V Goat Simulator 3 boste lahko povabili do tri prijatelje, da skupaj raziskujejo, igrajo mini igre in pustošijo po svetu.
 
Značilnosti igre:
Raziskovanje: V novem velikanskem svetu igre Goat Simulator 3 lahko odkrijete marsikaj - skrite skrivnosti, naloge, zbirateljske predmete in še mnogo, mnogo več! Uporabite svoje štiri noge ali se pripnite za vožnjo svojega življenja, saj lahko vse koze vozijo avtomobile! (*Ne v resničnem življenju.)
 
ZABAVA IN REAKCIJA: Povzročajte raznovrstno zmešnjavo, ko si po zemljevidu utirate pot z lizanjem, udarci po glavi, trki in eksplozijami. Preizkusite meje fizike sveta in sodelujte s predmeti za... presenetljive rezultate.
 
KOZE: Igrate kot koza! Natančneje Pilgor. Vendar boste lahko nosili tudi kože številnih drugih "kozlov". Visoki kozli, okusni kozli - vsi kozli, ki jih pričakujete, in še več.
 
VEČIGRALSTVO: tudi vaši prijatelji igrajo kot kozli! V igri Goat Simulator 3 lahko sodelujete s štirimi igralci, lokalno ali prek spleta. Skupaj boste lahko potovali po odprtem svetu, povzročali številne preglavice in sodelovali v 7 zabavnih mini igrah za več igralcev.
 
PRILAGODITEV: Igralci lahko popolnoma prilagodijo glavo, hrbet, noge, telo, rogove in krzno svoje koze z več kot 300 različnimi predmeti, med katerimi lahko izbirate - od toaletnih rolic do pladnjev za čaj ... in drugih dejanskih oblačil, če želite biti takšni.
 
VEČ: Nove NPC-je, s katerimi se lahko poigravate, nova čudovita fizika, zbirateljski predmeti, velikonočna jajca, dogodki, laži, izdaja, zlomljeno srce in še veliko več vas čakajo.
More Information
Platforma PlayStation 5
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.