GOD OF WAR RAGNARÖK - LAUNCH EDITION (PS4) - Prednaročilo (izid: 9.11.22)

SKU
142-1694986
€ 69,99
GOD OF WAR RAGNARÖK - LAUNCH EDITION (PS4) - Prednaročilo (izid: 9.11.22) je na voljo za nakup v korakih po 1
Predviden rok dobave:PREDNAROČILO - Izid 09.11.2022
LjubljanaPo naročilu
KoperPo naročilu
CeljePo naročilu
Novo MestoPo naročilu
MariborPo naročilu
Strošek dostave: 4,99 €

Kratos in Atreus se pred ragnarökom podata na mitično potovanje in iščeta odgovore in zaveznike. 

Santa Monica Studio predstavlja nadaljevanje priznane igre God of War (2018). Medtem ko se pripravljata na prerokovano bitko, ki bo končala svet, morata Kratos in Atreus odpotovati v vsako od devetih kraljestev in poiskati odgovore. 

Kratos in Atreus se podata na lov za odgovori v daljne kraje devetih kraljestev, medtem ko se asgardske sile pripravljajo na vojno. Med potjo bosta spoznavala osupljive mitične pokrajine, zbirala zaveznike iz vseh kraljestev ter se soočala s strah vzbujajočimi sovražniki v podobi nordijskih bogov in pošasti.

Ragnarök se nezadržno bliža, Kratos in Atreus pa se morata odločiti med varnostjo svoje družine in varnostjo kraljestev.

Glavne značilnosti

Tisti, ki premagajo usodo

Atreus išče pojasnilo, ki bi mu pomagalo razumeti "Lokijevo" prerokbo in vlogo, ki mu je namenjena v ragnaröku. Kratos se mora odločiti, ali bo suženj strahu pred ponovitvijo napak ali pa se bo osvobodil preteklosti in postal oče, kakršnega Atreus potrebuje. 

Vojno orožje

Vrača se orožje "Leviathan Axe", "Blades of Chaos" in "Guardian Shield" ter številne nove sposobnosti za Kratosa in Atreusa. Ko se bosta spopadla z bogovi in pošastmi iz vseh koncev Devetih kraljestev, bodo Kratosove smrtonosne špartanske veščine na preizkušnji kot še nikoli prej, saj se bo boril za zaščito svoje družine.

Raziščite kraljestva

Pridružite se Kratosu in Atreusu pri iskanju odgovorov in zaveznikov ter potujte v nevarne in izjemne pokrajine, kjer se boste spopadli s številnimi različnimi sovražnimi bitji, pošastmi in nordijskimi bogovi.

More Information
Platforma PlayStation 4
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.