Grelnik vode RUSSELL HOBBS 24992-70

SKU
142-1639344
€ 49,99
Ni na zalogi

Grelnik vode RUSSELL HOBBS 24992-70

Colours Plus+ Red Mini grelnik vode združuje stil in praktičnost ter je elegantna pridobitev v vaši kuhinji brez da pretirano zavzema prostor na vaši kuhinjski površini. Čeprav je ta grelnik vode majhne velikosti, pa je zasnovan, da je učinkovit, vključujoč z varčevanjem energije in conami hitrega vrenja.

  • Ta 1 L Colours Plus+ Red Mini grelnik vode s svojim majhnim dizajnom, ki združuje praktičnost in stil, ponuja stilen vendar preprost dodatek vaši kuhinjski površini.
  • Z indikatorsko lučko za vklop na Colours Plus+ Red Mini grelniku vode boste vedeli, da je grelnik vključen, in da bo zavrel vodo, da lahko pripravite vašo skodelico čaja ali kave.
    Izkoristite pokrov, ki se dvigne, da lahko hitro ponovno napolnite grelnik z vodo, in je že pripravljen za naslednjo rundo čajev in kav.
  • Filter proti vodnemu kamnu pri Colours Plus+ Red Mini grelniku vode ščiti grelnik pred nastankom vodnega kamna. Enostavna pridobitev, ki zagotavlja, da je vsaka novo pripravljena runda toplih napitkov sveža kolikor se le da.
  • Cone hitrega vrenja pri Colours Plus+ Red Mini grelniku vode pa vam omogočajo, da potešite vašo žejo v manj kot minuti na skodelico!*

Osvetljeno indikatorsko stikalo
Ko pritisnete na stikalo in voda začne vreti, bo osvetljeno indikatorsko stikalo na Colours Plus+ Red Mini grelniku vode dodalo stilen sijaj vaši kuhinji ter vam bo dalo jasno vedeti, da voda vre, in da bodo vaši topli napitki pripravljeni v le nekaj trenutkih.

*Zavre eno skodelico v le 50 sekundah, 1 skodelica je enakovredna 235 ml vode

More Information
Barva Rdeča
Znamka Russell Hobbs
Prostornina posode 1 l
Moč Ni podatka
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.