Grelnik vode RUSSELL HOBBS 26140-70 Matte Black

SKU
142-1662845
84,99 €
Ni na zalogi

Grelnik vode RUSSELL HOBBS 26140-70 Matte Black

Iščete pozornosti vzbujajoč grelnik vode, ki bo dodal eleganten privdih vaši kuhinji? Potem ne glejte dlje od Matte Black grelnika vode iz nerjavečega jekla z mat teksturiranimi zaključki. Grelnik vode ima 1,7 L kapacitete, kar je popolna velikost, za pripravo doma skuhane kave za vsakogar. Prav tako lahko uživate v hitri skodelici kave, ki jo zavrete v 55-ih sekundah*, in tako prihranite do 66% energije**. Vpadljiva notranja modra osvetlitev, ki se prižge pri vsakem vrenju, se bo lepo podala vašemu kuhinjskemu pultu.

Lastnosti:

  • Nerjaveče jeklo z mat teksturiranimi zaključki
  • 1,7 L kapacitete
  • Funkcija odmerjanja skodelic za hitro vrenje*
  • Prihrani do 66% energije**
  • Modra notranja osvetlitev
Nerjaveče jeklo z mat teksturiranimi zaključki
Pustite močan vtis z vsakim vrenjem vašega Matte grelnika za vodo. Grelnik iz nerjavečega jekla z mat teksturiranimi zaključki ni le kuhinjski pripomoček v vaši kuhinji, temveč ji njegov dizajn doda tudi tisti vrhunski izgled.
1,7 L kapacitete
Matte grelnik vode s kapaciteto 1,7 L poskrbi za vse vaše potrebe. Ne glede na to ali potrebujete vrelo vodo za kuhanje jedi, ali za kave in čaje za vaše prijatelje, s tem grelnikom imate dovolj vroče vode za vse vaše potrebe.
Funkcija odmerjanja skodelic za hitro vrenje*
Želite uživati v hitrem toplem napitku, ki je vedno pripravljen v pravem trenutku? Potem boste vzljubili funkcijo za odmerjanje skodelic za hitro vrenje na vašem Matte greniku vode v črni barvi, s katerim zavrete eno skodelico kave le v 55-ih sekundah*. Sedaj nimate več izgovorov, da se ne morete vsesti in začeti dan s hitro skodelico kave.

*1 skodelica vsebuje 235 ml vode
**Vrenje 1 skodelice (235ml) v primerjavi z 1-im litrom vode

More Information
Barva Črna
Znamka Russell Hobbs
Prostornina posode 1,7 l
Moč Ni podatka
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.