GTA V (PC)

SKU
142-1176202
€ 29,99
Ni na zalogi

Ko se mladi ulični postopač, upokojeni bančni ropar in grozo zbujajoč psihopat zapletejo z napačnimi osebami kriminalnega podzemlja, vlade Združenih držav Amerike in zabavne industrije,  morajo za golo preživetje izvesti serijo drznih ropov.

Grand Theft Auto V za osebne računalnike vsebuje obilico grafičnih ter tehničnih izboljšav, s katerimi sta Los Santos in Blaine County še bolj živa. Poleg obsežno povečanih detajlov obzorja igra Grand Theft Auto V deluje z 60 FPS in v 1080p načinu z možnostjo delovanja v 4K načinu.

Igralci bodo izkusili obilico dodatkov in izboljšav, med drugim tudi:

  • Nova orožja, vozila in aktivnosti
  • Obširnejši živalski svet
  • Gostejši promet
  • Nov sistem rastlinja
  • Povečan poškodbeni model ter vremenski učinki in še mnogo reči

Vse omenjene lastnosti še bolj pridejo do izraza zaradi osupljive resolucije, dramatičnih izpopolnitev učinkov svetlobe, senc in tekstur.
Različica iger Grand Theft Auto V ter Grand Theft Auto Online za osebne računalnike vključuje tudi prvo-osebni način, ki igralcem ponuja popolnoma novo in drugačno možnost za raziskovanje nadrobnega sveta mesta Los Santos in okrožja Blaine County.
Grand Theft Auto V za osebne računalnike prav tako vsebuje nov Rockstar urejevalec, s katerim igralci pridobijo orodja za izdelavo in objavo posnetkov in odsekov igre direktno na spletne storitve Social Club in YouTube.
Igra Grand Theft Auto V prihaja vključujoč z Grand Theft Auto Online, dinamičnim in venomer rastočim Grand Theft Auto svetom. Izboljšave nudijo večjo število igralcev, zdaj jih bo tako preko spleta lahko igralo do 30. Različica za osebne računalnike bo vsebovala vse nadgradnje in dodatno vsebino, ki je bila narejena od izida igre Grand Theft Auto Online, v prihodnosti pa lahko igralci pričakujejo še mnogo dodatne vsebine.

More Information
Platforma PC
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.