Hišni kino ONKYO HT-S5805

Special Price 699,99 € Redna cena 799,99 €
-12%
-100 €
Na zalogi
SKU
142-1257600
Lastnosti
Znamka Onkyo
Barva Črna
Zvočni sistem 7.1
Izhodna moč zvoka (RMS) 700 W
Tip zvočnikov 4x satelitski, 1x center, Brezžični globokotonec
Povezava AUX, Bluetooth, Radio, Digitalni optični, Digitalni koaksialni, 4 x HDMI, 1 x HDMI izhod
Bluetooth Da
Radio Analogni
Garancija 2 leti
Preveri zalogo V primerjavo V seznam želja
Hišni kino ONKYO HT-S5805 je na voljo za nakup v korakih po 1

Kako neverjeten način za izkušnjo Dolby Atmos zvoka, ki spreminja pravila igre! Vse kar potrebujete za ustvarjanje osupljivega sistema za domačo zabavo, je na voljo v enem enostavnem paketu, začenši s 7.1-kanalnim AV receiverjem, ki poveže vse vaše medijske predvajalnike in pošilja video na TV preko samo enega kabla HDMI – od starih analognih konzol pa do najnovejšeha 4K/60 Hz videa z barvnim prostorom 4:4:4 in razmerjem stranic 21:9. Ko ste enkrat povezali zvočniški sistem – ki omogoča večdimenzionalne Atmos zvočne zapise, da lebdijo okoli vas in nad vami – AccuEQ optimizira zvok, da ustreza edinstveni obliki vaše sobe. Vključili smo tudi tehnologijo Bluetooth, tako da lahko pretakate vašo glasbo z Onkyovo legendarno jasnostjo in dinamiko.

Komplet vsebuje 7.1¸-kanalni AV receiver, 5 kompaktnih zvočnikov in brezžični globokotonec (subwoofer) ter 2 zvočnika za Dolby Atmos. Samo povežite vaš Blu-ray ali DVD-predvajalnik in uživajte v kakovostnem zvoku za vašo domačo zabavo. Na voljo so 4 HDMI vhodi s prepuščanjem Ultra HD video signalov (4K/60p/4:4:4) z zaščito pred kopiranjem HDCP 2.2, ki podpirajo zadnje video standarde. Lahko uživate tudi v avdiu, ki se pretaka z vaših Bluetooth naprav.

Izjemni Dolby Atmos
Dolby Atmos nudi izjemno izkušnjo prostorskega zvoka z večdimenzionalnimi zvočnimi objekti, ki napolnijo vašo sobo in lebdijo vse okoli vas. Ta 7.1-kanalni receiver poganja 5.1.2-kanalno postavitev zvočnikov Dolby Atmos: 5.1-kanalna standardna konfiguracija in dva zvočnika za višinska kanala znotraj sprednjih dveh zvočnikov.

AccuEQ kalibracija sobne akustike
AccuEQ izmeri in prilagodi razdalje do zvočnikov, izhodne nivoje, frekvence prehoda v kretnici iz enega položaja poslušanja hitro in učinkovito ter tako zagotavlja jasen in uravnotežen prostorski zvok.

Vgrajen Bluetooth
Enostavno pretakajte pesmi iz ustreznih naprav z uporabo vgrajene brezžične tehnologije Bluetooth.

Uživajte v nestisnjenem avdiu visoke ločljivosti

Receiver podpira zadnje Dolby Atmos, Dolby TrueHD in DTS-HD Master Audio zvočne zapise, tako da lahko uživate v nestisnjenem večkanalnem avdiu visoke ločljivosti z Blu-ray diskov, kot tudi z drugih medijev.

Pripravljen na 4K Ultra HD video
Izkusite resnično visoko ločljivost z videom 4K ultra hd ločljivosti. Prepuščanje tovrstnega videa vam zagotavlja, da je vaš receiver pripravljen na video naslednje generacije.

Sorodni artikli

Hišni kino ONKYO HT-S7805
Hišni kino ONKYO HT-S7805
949,99 €
Hišni kino ONKYO HT-S3800
Hišni kino ONKYO HT-S3800
399,99 €

Kupci tega artikla so kupili tudi

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Hišni kino ONKYO HT-S5805
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.