Ujemite priložnost – zagotovite si darilni bon v vrednosti do 500 EUR

Na novo opremljate dom? Za vas imamo izjemno ugodnost, ki je preprosto ne smete zamuditi. Z nakupom sedežnih garnitur BELLA, DIVA in MACK prejmete darilni bon v vrednosti do 500 EUR, ki ga lahko koristite že ob naslednjem nakupu v vseh poslovalnicah Harvey Norman. Darilni bon je unovčljiv za nakup kateregakoli izdelka z oddelka pohištva, kuhinj, spalnic, bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, računalništva ter avdio in video opreme.

Aktualna ponudba kakovostnih sedežnih garnitur je na voljo v vseh naših trgovinah, do nje pa lahko dostopate tudi v našem katalogu. V kolikor raje udobno nakupujete iz naslonjača, potem se oglasite v naši spletni trgovini, kjer vam zagotavljamo 100-odstotno hiter, varen in enostaven nakup.

Splošni pogoji

Darilni bon velja 1 leto od datuma izdaje in je prenosljiv, zato priporočamo, da ga hranite na varnem. Za ukradene, izgubljene ali lažne darilne bone Harvey Norman ne odgovarja. Koriščenje darilnega bona je možno v katerikoli poslovalnici Harvey Norman v državi, kjer je bil izdan. Menjava darilnega bona za gotovino ni mogoča, prav tako je potrebno ob enem nakupu uveljaviti celotno vrednost darilnega bona, saj se razlika v gotovini ne vrača. V primeru, da gre za nakup manjše vrednosti, se bo razlika od celotne vrednosti darilnega bona upoštevala pri kasnejšem nakupu. Brez podpisa odgovorne osebe darilni bon ni veljaven. Harvey Norman si pridružuje pravico, da preveri veljavnost vsakega darilnega bona.


Ob nakupu kuhalnih plošč in pečic Bosch dobite povrnjen del kupnine do 100 EUR

V okviru naše akcijske ponudbe vam nudimo možnost, da ob nakupu pametnih kuhalnih plošč in pečic Bosch dobite povrnjen del kupnine. Znesek vrnjenega denarja je odvisen od končne cene aparata, ki je navedena na računu.

Ob nakupu izdelka:

  • do 500 € dobite povrnjenih 30 €,
  • med 501 € in 901 € dobite povrnjenih 70 €,
  • nad 901 € dobite povrnjenih 100 €.

Navodila za vračilo denarja:

  1. Po nakupu pametne kuhalne plošče ali pečice Bosch shranite račun.
  2. Na sledeči povezavi vpišite zahtevane podatke https://goo.gl/rvQNma
  3. Sledi nakazilo dela vrnjene kupnine na vaš transakcijski račun.

Splošni pogoji

Omenjena ponudba velja samo za aparate Bosch, ki so kupljeni v poslovalnicah Harvey Norman Slovenija med 1. 4. In 31. 8. 2017.