Prehitite poletje – zagotovite si subvencijo do 200 EUR ob nakupu klime z montažo

Pričakajte poletje dobro pripravljeni! Ob nakupu klime z montažo vam nudimo možnost subvencije do 200 EUR*. Prav tako pa vam ob nakupu zagotovimo montažo v samo štirih delovnih dneh.

*Subvencija na montažo klime je odvisna od modela klime – več informacij na prodajnem mestu.

 

Splošni pogoji

 

Pri nakupu klimatske naprave z montažo, so z nakupom krite naslednje storitve montaže s strani predstavnikov prodajalca:

 • en preboj opečnatega zidu do 40 cm,
 • montaža zunanje in notranje enote do višine 3,5 m,
 • izdelava plinske cevne in elektro povezave med enotama do 4 m,
 • izdelava odvoda kondenza iz notranje in zunanje enote na osnovi prostega padca do 5 m v žleb ali pripravljen odtok,
 • stenska nosilna konzola (do 500 mm),
 • priklop na obstoječo električno napeljavo ob klima napravi (1 m el. kabla 3 x 1.5),
 • drobni in montažni material,
 • vakuumiranje, polnjenje, zagon in svetovanje o uporabi naprave,
 • prevoz do cestne razdalje 30 km, merjeno od najbližje poslovalnice prodajalca do kupca.

V primeru zahtevnejše montaže je prodajalec zavezan izvesti montažo samo pod pogojem, da kupec doplača razliko v vrednosti storitve montaže pred njenim začetkom. Kupec prav tako potrjuje, da bo zaradi storitve montaže računu za nakup klimatske naprave izdan skladno s 76.a členom zakona o davku na dodano vrednost, ter se zavezuje prodajalcu nemudoma sporočiti morebitne spremembe statusa kupca v zvezi z obračunavanjem davka na dodano vrednost.


Ob nakupu kuhalnih plošč in pečic Bosch dobite povrnjen del kupnine do 100 EUR

V okviru naše akcijske ponudbe vam nudimo možnost, da ob nakupu pametnih kuhalnih plošč in pečic Bosch dobite povrnjen del kupnine. Znesek vrnjenega denarja je odvisen od končne cene aparata, ki je navedena na računu.

Ob nakupu izdelka:

 • do 500 € dobite povrnjenih 30 €,
 • med 501 € in 901 € dobite povrnjenih 70 €,
 • nad 901 € dobite povrnjenih 100 €.

Navodila za vračilo denarja:

 1. Po nakupu pametne kuhalne plošče ali pečice Bosch shranite račun.
 2. Na sledeči povezavi vpišite zahtevane podatke https://goo.gl/rvQNma
 3. Sledi nakazilo dela vrnjene kupnine na vaš transakcijski račun.

Splošni pogoji

Omenjena ponudba velja samo za aparate Bosch, ki so kupljeni v poslovalnicah Harvey Norman Slovenija med 1. 4. In 31. 8. 2017.

»Podrgni in osvoji popust!« - ob nakupu Lenovo prenosnika izžrebajte popust v višini 10, 15, 20, 30 ali 50 %

Nakup novega Lenovo prenosnika je lahko z malo sreče celo za polovico cenejši. Ne verjamete? Spoznajte našo akcijo »Podrgni in osvoji popust«, kjer je vsak žreb dobiten.

Nakup v trgovini: 

 • Ob enkratnem nakupu Lenovo prenosnika v fizični trgovini ste upravičeni do enega kupona, ki ga pri blagajni ob navzočnosti prodajalca izžrebate iz škatle.
 • Na kuponu podrgnete premaz, pod katerim je zapisan odstotek popusta pri enkratnem nakupu.
 • Prodajno osebje vam popust obračuna takoj pri nakupu, ne glede na način plačila.
 • VSAK KUPON prinaša najmanj 10 % popusta!
 • Vsak nakup Lenovo prenosnika se v času trajanja akcije pospremi z najmanj 10 % ali 15 %, 20 %, 30 %, 50 % popusta maloprodajne vrednosti izbranega izdelka.

 Spletni nakup:

 • Pri nakupu preko spletne trgovine www.harveynorman.si se vam v košarici avtomatsko obračuna 10 % popust za Lenovo prenosnik.

Splošni pogoji

Akcija »Podrgni in osvoji popust!« velja za vse potrošnike ob nakupu Lenovo prenosnikov. Popust se obračuna na blagajni in velja za izdelke iz zaloge v fizičnih trgovinah. Ob nakupu več izdelkov v okviru enkratnega nakupa se popust obračuna samo na Lenovo prenosnike. Izžrebani popust se potrošniku prizna za izdelek, ki ga je prinesel na blagajno ali na oddelek pred žrebom in ne velja za kasneje izbran izdelek. Za kasneje izbran izdelek potrošnik izžreba nov kupon s popustom, ki se obračuna pri novem nakupu. Popust se obračuna samo ob nakupu Lenovo prenosnika. V primeru poškodovane zaščitne plasti je kupon neveljaven. Popusti se med seboj ne seštevajo in niso prenosljivi, veljajo izključno za Lenovo prenosnike. Kuponi so glede višine popusta razdeljeni sledeče: - 0,5 % vseh kuponov prinese 50 % popusta, - 0,5 % vseh kuponov prinese 30 % popusta, - 1 % vseh kuponov prinese 20 % popusta, - 2 % vseh kuponov prinese 15 % popusta, - 96 % vseh kuponov prinesejo 10 % popusta. Možen je nakup v količinah, primernih za gospodinjstva. Ob nakupu več izdelkov v okviru enkratnega nakupa se popust obračuna samo na Lenovo prenosnike.

Akcija poteka v vseh trgovinah Harvey Norman in v spletnem centru www.harveynorman.si od 11. 05. 2017 do 24. 05. 2017 oziroma do prodaje zalog. Število kuponov je omejeno.