Hogwarts Legacy (Xbox Series X)

SKU
142-1704641
59,99 €
Hogwarts Legacy (Xbox Series X) je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperNi na zalogi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 3,90 €

Hogwarts Legacy (Xbox Series X)

Hogwarts Legacy je realistična akcijska igra igranja vlog v odprtem svetu v okolju, ki smo ga spoznali v knjigah Harry Potter. 

Odpravite se na potovanje po že znanih in novih lokacijah, medtem pa raziskujte in odkrivajte čarobne zveri, prilagajajte svoj lik in ročno izdelane napitke, obvladajte izvajanje urokov, nadgrajujte talente in postanite čarovniki, kakršni želite biti.

Doživite Bradavičarko v 19. stoletju. Vaš lik je učenec, ki ima ključ do starodavne skrivnosti, ki lahko uniči čarovniški svet. Odkrijte občutek ob življenju na Bradavičarki, medtem ko sklepate zavezništva, se bojujete proti temnim čarovnikom in na koncu odločate o usodi čarovniškega sveta. 

Zapuščino si ustvarite sami. Doživite nezapisano.

Glavne značilnosti igre Hogwarts Legacy


Raziščite odprt svet

Čarovniški svet čaka na vas. Svobodno se sprehajajte po Bradavičarki, Meryascoveeni, Prepovedanem gozdu in okoliškem kopenskem območju.


Postanite taka čarovnica ali čarovnik, kot si želite

Naučite se urokov, varite napitke, gojite rastline in imejte ob sebi čarobne pošasti na svojem popotovanju. Bodite razvrščeni v dom, oblikujte odnose in obvladajte veščine, da postanete čarovnica ali čarovnik, kakršen želite biti.


Nova pustolovščina v čarovniškem svetu

Doživite čarovniški svet v neraziskanem obdobju, da odkrijete skrito resnico iz njegove preteklosti. Borite se proti trolom, temnim čarovnikom, goblinom in drugim bitjem, ko se soočate z nevarnim zlikovcem, ki ogroža usodo čarovniškega sveta.

More Information
Platforma Xbox Series X
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.