Pošljite sporočilo

Igralna konzola PLAYSTATION 4 500GB + igra UNTIL DAWN

379,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1217200
Lastnosti
Znamka Sony
Platforma PlayStation 4
Povezava Wi-Fi 802.11 b/g/n
Kapaciteta diska 500GB
Optična enota DVD±RW (±R DL)
Priklopi 2x USB 3.0
Vsebina kompleta 1x brezžični igralni plošček, igralna konzola, 1x igra
Barva Črna
Garancija 1 leto

V tem paketu dobite:

Igralno kozolo PS4 500GB + igralni plošček DS4 + UNTIL DAWN

Pripravljeni na najnovejšo, izboljšano verzijo Playstationa, ki je na tržišču?

Playstation 4 ponuja več kot le zabavo in realistično igranje raznovrstnih iger. Playstation 4 ponuja večjo kapaciteto trdega diska, boljši procesor, zmogljivejšo grafiko in ostale obvezne pripomočke. Si predstavljate olajšane akcije v FIFI? Kaj pravite na samodejno prepoznavanje in posodobitev profilne slike pri igranju NFS? Vse to in še več vam nudi posodobljen Playstation 4, poleg katerega bo ponujal tudi izboljšan DualShock kontroler in PS4 Eye kamero.

Z novimi specifikacijami bo Playstation 4 veliko bolj zmogljivejši od svojega predhodnika. Playstation 3 je temeljil na IBM-ovem CELL procesorju, ki je veljal za prvenec v svetu računalništva, vendar se je izkazal za programsko problematičnega. Pri Playstationu 4 je to preteklost, saj so spremembe opravljene z X86 tehnologijo, s katero vsi razvijalci iger delajo najraje.

Vsak del Playstationa 4 je bil nadgrajen, da je sedaj do 16x hitrejši. Omogočena je povezava z iPhonom, iPadom, androidi in dodana je share opcija na kontrolerju. Za storitve prenosov je vključen dodaten CPU. Igrico boste tako lahko igrali še preden jo boste imeli dokončno shranjeno na Playstationu oziroma boste lahko igrali eno igrico, medtem ko boste drugo prenašali. Playstation 4 omogoča tudi prikaz slika v sliki. Izpopolnjena igralna konzola ima 8 GB GDDR5 sistemskega spomina in 2,2 GB grafičnega spomina. Hitrost Blue-ray pogona je 3x večja, kapaciteta trdega diska pa znaša 500 GB. Playstation 4 napaja 8-jedrni procesor imenovan JAGUAR in ima grafično kartico RADEON. Igranje igric bo tako bolj zabavno, saj bo delovanje hitrejše brez neprijetnih motenj ali ''štekanja''.

DualShock 4 – Popolna kontrola

DualShock 4 brezžični upravljalnik ima že poznane lastnosti kontrolnika, vključuje pa nove načine za interakcijo z igrami in drugimi igralci. Izboljšana dvojna analogna palica in sprožilni gumbi ponujajo še večji občutek nadzora, medtem ko kapacitivni Touch Pad odpira neskončne možnosti za nove opcije igranja. Kontroler je opremljen tudi s štiri-barvnim LED, ki ponuja enostavnejši način identifikacije igralca in hitro vidne koristne informacije za igranje igre, kot je na primer znak nizkega stanja zdravja. Vgrajen je tudi MONO zvočnik in JACK slušalke. Z njima boste uživali v visoki natančnosti in zvočnih učinkih ali med klepetanjem s prijatelji s spleta. Ne boste pogrešali niti vibracije, ki je dodatno okrepljena z več-vibracijskimi motorji, ki igri povečajo stopnjo izražanja.

Garancija 1 leto.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Igralna konzola PLAYSTATION 4 500GB + igra UNTIL DAWN
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.