Igralni komplet REDRAGON K552

59,99 €
Na zalogi
SKU
142-1573927
Lastnosti
Znamka REDRAGON
Barva Bela/mint
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoZadnji kosi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €
Igralni komplet REDRAGON K552 je na voljo za nakup v korakih po 1

Gaming miška M601 Centrophorus

Izvrstna gaming miška se ponaša z ločljivostjo do 2000 DPI in pospeševanjem do 15G. Na spodnji površini vsebuje teflonsko prevleko za odlično in natančno drsenje. Vsebuje nastavljive gumbe in je zahvaljujoč univerzalni obliki primerna tako za desničarje kot tudi za levičarje. Z dvema priloženima 8,5 g utežema ji je možno prilagajati maso za bolj optimalno igranje različnih stilov iger.

western-digital

Gaming mehanska tipkovnica K552 Kumara

Tipkovnico odlikujejo mehanska stikala za izvrstno odzivnost in natančnost. Vsebuje 87 standardnih tipk in 12 multimedijskih tipk. Ponaša se z vgrajeno rdečo LED osvetlitvijoz nastavljivo jakostjo osvetlitve. Omogoča še izmenjavo WASD in smernih tipk ter onemogočenje WIN tipk med igranjem.

Opomba: Tipkovnica je brez numeričnega dela.

western-digital

Gaming podloga za miško Archelon M

Podloga je izdelana iz visoko kakovostne tkanine za odličen oprijem miške in natančno odzivnost ter sledenje. Spodnja površina je izdelana iz procesirane gume, ki omogoča dober oprijem podloge. Robovi so skrbno zaključeni s šivi, ki bodo povečali vzdržljivost podloge in preprečili morebitno trganje in cufanje. Zahvaljujoč povečani odpornosti na vodo pa je podloga tudi enostavna za čiščenje.

western-digital
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.