Indukcijska kuhalna plošča SAMSUNG NZ64B6056GK/U2

SKU
142-1702611*
599,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Indukcijska kuhalna plošča SAMSUNG NZ64B6056GK/U2 je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Centralno Skladišče 2Ni na zalogi
Strošek dostave: 6,99 €

Indukcijska kuhalna plošča SAMSUNG NZ64B6056GK/U2

NZ8500BM 6-2 Plošča za kuhanje s Flex Zone Plus in Wi-Fi povezljivostjo

 

Dodaten prostor za kuhanje

Flex Zone Plus

Skuhajte še več vrst jedi hkrati. Flex Zone Plus je široko, odprto območje z gosto razporejenimi grelnimi elementi. Nudi fleksibilnost za uporabo različne kuhinjske posode, vključno z velikimi in dolgimi posodami* in zazna** število, velikost in obliko. Tako je vse skuhano enakomerno, z manj mrtvimi točkami.

Pod pravokotno posodo so štirje ovalni viri toplote. Ikona kaže, da je Flex Zone Plus mogoče uporabljati na tri načine. Najprej je en velik pravokoten pekač. Druga je majhna ponev in velika ponev. Tretja sta dve srednje veliki kuhinjski posodi.

* Na osnovi 60-centimetrskih modelov. Vsak prostor »Flex Zone Plus« lahko sprejme do 38 x 21 cm kuhinjske posode.

** Najmanjši premer dna kuhinjske posode, ki je še zaznan, znaša 14 cm.

 

 

Daljinsko upravljanje

Wi-Fi povezljivost

Uživajte v dodatni priročnosti in brezskrbnosti z Wi-Fi povezavo. Kuhalno ploščo lahko spremljate* kadarkoli in kjerkoli z aplikacijo SmartThings App.** Omogoča vam, da preverite, ali so kuhališča vklopljena, kadar vas ni doma, in vam prihrani čas, saj lahko na daljavo nastavite časovnik in prejmete opozorila. Pomaga vam tudi odpraviti napake!

Na kuhalni plošči vreta dva lonca z okusno hrano, ženska pa prek aplikacije SmartThings na pametnem telefonu na daljavo spremlja stanje kuhalne plošče v bližini kavča.

* Na voljo je le spremljanje. Kuhalne plošče ne morete prižgati/ugasniti s pametnim telefonom.** Na voljo na napravah Android in iOS. Potrebna sta brezžična Wi-Fi povezava in Samsung račun.

 

Bolj zabavno kuhanje

SmartThings Cooking

Naj vaša izkušnja kuhanja postane bolj zabavna. SmartThings Cooking* prihrani čas in kar se da zmanjša breme kuhanja. Z razumevanjem vaših potreb vam nudi personalizirane recepte** in tedenski načrt obrokov. Omogoča vam tudi nadzorovanje nastavitev kuhalne plošče*** in enostavno nakupovanje živil.****

Prilagojeni recepti in načrti obrokov, popolno spremljanje z vodenim kuhanjem in priročno nakupovanje živil so na voljo v aplikaciji SmartThings Cooking.

* Za delovanje so potrebni brezžično omrežje, Samsung račun in Samsung SmartThings aplikacija. Samsung SmartThings aplikacija podpira Android OS 8.0 (Oreo) ali novejšo različico, ki je optimizirana za Samsungove pametne telefone. Ta aplikacija podpira tudi iOS 13 in novejše različice za iPhone modele. SmartThings aplikacija je na voljo v App Store in Play Store.** Na voljo v določenih jezikih, vključno z angleščino, francoščino, nemščino, italijanščino in španščino.*** Na voljo je le nadzorovanje. Kuhalne plošče ne morete prižgati/ugasniti s pametnim telefonom.**** Na voljo le v Združenem kraljestvu in Nemčiji.

 

Več prostora, manj truda

Slim Fit

Svoji kuhinji dodajte uporaben dodatni prostor za shranjevanje.* Tanka oblika kuhalne plošče se harmonično prilega širokemu naboru kuhinjskih pultov, ne glede na njihovo debelino. To pomeni tudi, da dobite več prostora za večji predal za shranjevanje. Poleg tega ga je lažje namestiti, s čimer zmanjšate čas in stroške namestitve.

Debelina klasične kuhalne plošče je 52 mm. Toda NZ8500BM je debel le 44 mm. Tako lahko uporabite spodnji prostor za več prostora za shranjevanje.

* V primerjavi z modelom NZ63N9777GK/E1. Debelina kuhalne plošče se zmanjša s 56 mm na 48 mm, minimalna debelina kuhinjskega pulta pa se zmanjša z 20 mm na 10 mm.※ Višina kuhalne plošče je približno 44 mm, brez keramičnega stekla, ki je debelo 4 mm.

More Information
Barva Črna
Znamka Samsung
Vrsta kuhalne plošče Indukcija
Širina 59 cm
Globina 52 cm
Višina 4,9 cm
Garancija 2 leti
Okvir plošče Brez
Upravljanje plošče Na dotik
Povečana moč delovanja kuhališča (Boost) Da
Programska ura (samodejni izklop) Da
Otroška zaščita Da

Promocija 5 let garancije z registracijo

SAMSUNG hladilniki, pralni stroji, pečice, kuhalne plošče, pomivalni stroji, nape in vgradne mikrovalovne pečice, kupljeni od 1.2.2023 do 31.12.2023 z obvezno spletno registracijo. 

 

Če kupite aparat SAMSUNG, ki je vključen v promocijo, lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne + 3 leta dodatnega jamstva) na aparat pod določenimi pogoji:

  1. Po nakupu registrirajte svoj aparat na: samsung5letgarancije.si
  2. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje v 30 dneh od dneva nakupa
  3. Po registraciji bo vlagatelju zahteve po e-pošti poslano obvestilo o registraciji in Garancijski list za podaljšano garancijo s serijsko številko registrirane naprave (2 leti redne + 3 leta dodatnega jamstva)
  4. Promocija je na voljo samo za končnega uporabnika – potrošnika (fizično osebo), ne pa tudi za podjetja ali organizacije, ki bi jo uporabila za nadaljnjo prodajo ali komercialno uporabo

Pomoč pri registraciji: 080 697 267

Garancijo zagotavlja SAMSUNG

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.