IPL odstranjevalec dlačic BRAUN PL3011

SKU
142-1628282 + 1327202
Special Price € 199,98 Redna cena € 339,99
-41%
-140€
Zavarujte svoj nakup s
IPL odstranjevalec dlačic BRAUN PL3011 je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €

IPL odstranjevalec dlačic BRAUN PL3011

Silk·expert Pro, Braunova najnovejša generacija aparatov IPL. Silk·expert Pro 3 zagotavlja vidno zmanjšanje dlačic do 3 mesecev*. Najvarnejša tehnologija IPL, klinično preizkušena in dermatološko potrjeno varna za kožo, kar je potrdila mednarodna organizacija za zdravje kože (Skin Health Alliance). Edini aparat IPL, ki se samodejno in nenehno prilagaja barvi kože za varno in učinkovito odstranjevanje vidnih dlačic†. Zdaj z natančno glavo za uporabo na manjših območjih, kot so obraz, bikini linija in pazduhe. Dosezite rezultate dvakrat hitreje kot s prejšnjim aparatom Silk·expert 3: samo 9 minut za obe nogi. 300.000 bliskov, 20 % več kot predhodni Silk·expert 3.
**V primeru upoštevanja postopka. Individualni rezultati se lahko razlikujejo.
† Skupna tehnologija s podjetjem Cyden.
** Za več informacij obiščite Braun.com/xx.


Najvarnejša naprava IPL po zaslugi tehnologije SensoAdapt™†
Barva kože je na različnih delih telesa različna, zato senzor SensoAdaptTM (z UV-zaščito) nenehno analizira barvo kože in ji prilagaja intenzivnost bliskov za varno in učinkovito odstranjevanje vidnih dlačic.
†Skupna tehnologija s podjetjem Cyden.

Dvakrat hitrejši tretma
Za obdelavo obeh nog potrebujete samo 9 minut pri najnižji energijski ravni. Način drsenja sproži več bliskov, da je postopek hitrejši, kar je idealno za večje predele telesa, medtem ko statični način zagotovi večjo natančnost, ki je primerna za manjša in občutljiva območja.

Natančen in nežen do vaše kože
Natančna glava vam omogoča uporabo naprave na manjših ali težavnejših območjih, kot so obraz, bikini linija in pazduhe. Vključuje dva udobna načina delovanja, z nežno nastavitvijo, ki je idealna za začetnice.

300.000 bliskov, 3 stopnje intenzivnosti
300.000 bliskov (+ 20 % v primerjavi s predhodnim aparatom Silk·expert 3) ustreza 16 letom uporabe. Tri stopnje intenzivnosti zagotavljajo, da se svetloba prilagaja barvi vaše kože.

Načrtujte in sledite svojim tretmajem
Aplikacija Braun Silk·expert Pro uporablja intuitiven postopek za sledenje napredku vaših tretmajev in tako omogoča popolne rezultate. Pokaže vam tudi, kako deluje senzor barve kože SensoAdaptTM.

Odkrijte, ali je naprava IPL ustrezna za vas
IPL je najučinkovitejši na svetli do srednje svetli koži z dlačicami, ki so od naravno blond do temno rjave ali črne barve. IPL je najmanj učinkovit na zelo svetlih, rdečih, sivih ali belih dlačicah, v katerih je manj melanina, ki bi absorbiral svetlobo.

Priporoča organizacija Skin Health Alliance
Vodilna mednarodna organizacija za zdravje kože je v sodelovanju z dermatologi in znanstveniki dermatološko odobrila izdelek kot varen za kožo.

 

More Information
Barva Bela
Znamka Braun
Vrsta IPL
Suho/mokro delovanje Suho delovanje
Vrsta baterije /
Prilagajanje površini obraza/telesa Ne
Število hitrosti /
Garancija 2 leti

 

Ob nakupu BRAUN IPL prejmete darilo ob nakupu KRTAČA BR750* v vrednosti 49,99€.

 

*velja do razprodaje zalog

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.