IPL odstranjevalec dlačic BRAUN PL5149 Pro

SKU
142-1690378
Special Price € 499,99 Redna cena € 599,99
-16%
-100€
Zavarujte svoj nakup s
IPL odstranjevalec dlačic BRAUN PL5149 Pro je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

IPL odstranjevalec dlačic BRAUN PL5149 Pro

 

Silk·expert Pro 5 je Braunov najboljši aparat IPL. Ne gre za napravo za lasersko odstranjevanje dlačic, temveč za napredno tehnologijo IPL, ki vam omogoča, da v domačem okolju poskrbite za do šest mesecev gladke kože, z vidnim zmanjšanjem števila dlačic v samo štirih tednih. Tehnologija Skin pro 2.0 (SendoAdapt™) se samodejno prilagaja barvi kože, s čimer optimizira moč za popolno ravnovesje med hitrimi rezultati in nežnostjo do kože. Trije nežni načini delovanja zagotavljajo udobje kože. Do 125 bliskov na minuto omogoča manj izpuščenih mest med drsenjem po koži.

  • Doma poskrbite za do šest mesecev gladke kože kot iz salona. Vidna odstranitev dlačic v samo štirih tednih¹.
  • Optimalna moč za vsak predel telesa s tehnologijo Skin pro 2.0(SendoAdapt™), kakršno uporabljajo v salonih in ki se samodejno in stalno prilagaja barvi kože.
  • Braunov najhitrejši aparat IPL za manj izpuščenih mest. Do 125 bliskov na minuto za enostaven postopek in boljšo pokritost kože.
  • Nežen do kože s dva nežna načina delovanja, ki zmanjšajo intenzivnost svetlobe, kar ublaži postopek na občutljivih predelih, kot so obraz, pazduhe ali intimni predeli.
  • Več glav za uporabo na vseh območjih od glave do pet. Standardna glava za pazduhe in spodnji del nog ter natančna glava za obraz in intimne predele.

¹ Pri uporabi po priporočenem postopku, posamezni rezultati lahko odstopajo.

Paket vsebuje: 1 × Silk·expert Pro 5 s standardno glavo, 1 × dodatna natančna glava, 1 × mini brivnik za obraz, 1 × brivnik Venus Extra Smooth Swirl, 1 × mehka torbica

Skin pro 2.0²
Barva kože je na različnih delih telesa različna, zato senzor Skin pro 2.0 (SendoAdapt™) stalno analizira vašo kožo in samodejno prilagodi moč vsakega bliska različnim telesnim predelom.

² Skupna tehnologija s podjetjem Cyden

Vidni rezultati, ki trajajo do šest mesecev
Najboljša moč v svojem razredu za vidno zmanjšanje števila dlačic v samo štirih tednih in gladko kožo, ki traja do šest mesecev. Aparat uporabljajte en mesec enkrat na teden in že bodo vidni prvi rezultati na poti proti dolgotrajno gladki koži.
Močan in nežen
Senzor Skin pro 2.0 odčita barvo kože 80-krat na sekundo in samodejno prilagaja stopnjo intenzivnosti, da zagotovi popolno ravnovesje med hitrimi rezultati in nežnostjo do kože.
Natančen in temeljit
Ta aparat IPL je opremljen z natančnim nastavkom za manjša, občutljiva območja, na primer obraz in bikini predel, in standardnim nastavkom, ki je idealen za pazduhe.

Gladka koža celo na občutljivih predelih
S pritiskom na tipko vklopite enega izmed dveh nežnih načinov delovanja, ki prilagodi intenzivnost svetlobe za dolgotrajno gladko kožo tudi na občutljivih predelih. Idealen tudi za tiste, ki aparat IPL uporabljajo prvič.

Manj izpuščenih mest
Silk-expert Pro 5 je najhitrejši aparat IPL na trgu³ – najmanjši interval oddajanja bliskov je 0,5 sekunde. Stalni, izjemno hitri bliski omogočajo preprosto drsenje po koži in manj izpuščenih mest.

³ Skupna tehnologija s podjetjem Cyden

10 stopenj intenzivnosti
Silk·expert Pro 5 nudi 10 stopenj intenzivnosti. Natančno zaznava celo najmanjše razlike v barvi kože po telesu in jim ustrezno prilagodi stopnjo intenzivnosti. To vam zagotavlja popolno ravnovesje moči pri doseganju dolgotrajnih rezultatov v domačem okolju.
Najboljša trajna moč v svojem razredu
Silk·expert Pro 5 je zasnovan, da traja do 22 let in zagotavlja raven moči do 6 J/cm² – najhitrejši način, da dosežete dolgotrajno gladko kožo.

     

Odkrijte, ali je naprava IPL ustrezna za vas
Aparat Braun IPL je primeren za širok razpon barve kože, od svetlih do srednje temnih odtenkov, in dlačice, ki so lahko od naravno blond do temno rjave ali črne. Tehnologija IPL je najmanj primerna za zelo svetle, rdeče, sive ali bele dlačice, v katerih je manj melanina, ki bi absorbiral svetlobo.

     

 
¹74 % zmanjšanje poraščenosti po 12 tedenskih tretmajih (kombinirana vrednost za bikini, noge, aksilo). Posamezni rezultati se lahko razlikujejo.
²Tehnologija v skupni rabi s Cydenom.
³To ni garancija za celotno življenjsko dobo naprave.

More Information
Barva Bela
Znamka Braun
Vrsta IPL
Suho/mokro delovanje Suho delovanje
Čas brezžičnega delovanja delovanje na priključni kabel
Vrsta baterije Ni podatka
Prilagajanje površini obraza/telesa Ne
Število hitrosti 1
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.