JAWBONE UP zapestnica small

SKU
142-1078726
€ 74,99
Ni na zalogi

Spoznajte se in zaživite bolje!

JAWBONE UP je sistem zajet v zapestnici, ki spremlja vaš spanec, telesno aktivnost in prehrano. Po beleženju življenjskega stila predlaga načrt, ki vam pomaga do boljših odločitev, s katerimi boste izboljšali vsakdan.

 

Oblikovan za boljši vsakdan

JAWBONE UP je zasnovan za brezhibno prilagajanje vsakemu posamezniku. Tako boste vedeli kaj se dogaja izključno z vami. Spite dovolj? Se dovolj gibljete? Veste ali se pravilno prehranjujete? Ne obremenjujte se s temi vprašanji, se bo aktivna zapestnica UP namesto vas.

 

Zapestnica ima ogromno priročnih funkcij, s katerimi boste začrtali oseben zdrav način življenja. Zapestnica bo beležila ure spanja, aktivnost spanca in morebitne korake med spanjem. Vgrajeno ima pametno budilko, ki vas bo zbudila ob uri, katero je preračunala, da je za vas najbolj optimalna. Tudi v primeru kratkega počitka, vas bo zapestnica zbudila čez točno toliko časa, kolikor ga vaše telo potrebuje, da se napolni z energijo. Z JAWBONE UP bo osvežilen občutek vedno prisoten.

Čez dan pa bo zapestnica vaš števec pokurjenih kalorij. Zabeležila bo vsak korak, vsako zaznano gibanje, ki ga boste lahko tudi preverili in morebiti izboljšali. Zapestnica ima tudi štoparico, s katero se boste lahko preverili v trenutku aktivnega gibanja. V primeru, da boste predolgo v mirovanju, vas bo zapestnica na to opozorila z alarmom.

 

Z zapestnico UP boste pridobili tudi osebnega terapevta zdrave prehrane, ki vam bo sporočil, koliko vnosa kalorij ste zaužili ob določenem obroku, živilu ali pijači. S kalorijami boste na tekočem tudi v trgovini pred prodajno polico, saj boste lahko prebrali črtno kodo, preko katere boste seznanjeni koliko in katere hranilne snovi živilo vsebuje. Obrok lahko tudi samo slikate in vodite prehransko evidenco, vsebnost obroka pa poiščete v galeriji aplikacije. Z zapestnico UP boste našli tudi povezave med dnevno in nočno aktivnostjo, katere bodo pripeljale do novih spoznanj in vedenja ter postale nove, zdrave navade.

 

Ne v ponedeljek, ne jutri, danes!

Ob spremembi načina življenja si ne smemo začrtati previsokih ciljev in sprememb opraviti iz danes na jutri. Spremembe so dolgotrajen proces, ki pa ga je potrebno začeti. In začnite danes, saj je vsak jutri prepozen. Kar si boste zadali boste uresničili, posebej z zapestnico UP na roki, saj vam bo pomagala s predlogi dnevnih ciljev. Poleg tega bo vaša motivacija tudi ob milijon prehojenih korakih ali sedmih zaporednih dnevih zdravega spanca.

 Shranite, preverite in dnevno spremljajte svoj nov, zdrav življenjski ritem na IOS ali Android sistemu in izboljšajte počutje. Ne pozabite, začnite danes!

More Information
Tip Merilnik aktivnosti
Znamka Jawbone
Barva Siva
Vrsta zaslona LED
Funkcije merjenja štetje korakov, merjenje kakovosti spanja, merjenje aktivnih minut, štetje porabe kalorij
Smart funkcije obvestila o doseženih ciljih
Tihi alarm Ne
Povezava Bluetooth 3.0
GPS Ne
Vodotesno Odporno na politje
Baterija Li-ion
Vzdržljivost baterije do 7 dni
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.