Jedilna miza COSMOPOLITAN / WALL - Devina Nais

SKU
Jedilna miza COSMOPOLITAN / WALL - Devina Nais
€ 2.790,00
Jedilna miza COSMOPOLITAN / WALL - Devina Nais je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Ali ste tiste vrste oseba, ki odstopa od standardov in si želi, da so stvari nekoliko drugačne, morda celo unikatne? Če ste odgovorili pritrdilno, so jedilna mize DevinaNais nedvomno vse, o čemer ste vedno sanjali za vaš jedilni prostor.

Dovršeni detajli, rokodelska natančnost, estetika elegance in najbolj kakovostni materiali opredeljujejo filozofijo italijanskega proizvajalca pohištva Devina Nais. Vsaka kolekcija pohištva je navdihnjena z odličnostjo in popolnostjo po meri sodobnega bivanja. Pri izdelavi vsakega dnevnosobnega sestava so upoštevanje želje kupca, ki v ustvarjalni proces prispeva z izbiro barve in materiala ter merami in postavitvijo elementov. Končen pečat pa dajo pohištvu zavzete roke in poznavalsko oko rokodelskih mojstrov. Tradicija in moderno se prepletata v eno ter skupaj tvorita vrhunsko kakovost in inovativno oblikovanje, ujeto v masiven les in izbor barv, ki si ga lahko ogledate spodaj. Odločite se za bivanje po vaši meri, vnesite v vaš dom kreativno razgibanost, estetsko dovršenost in oblikovalsko vrednost s pohištvom Devina Nais!

 

Jedilna miza COSMOPOLITAN / WALL - DevinaNais

Prednosti in lastnosti jedilne mize:

  • Mizo odlikuje inovativen dizajn, v katerem si preprostost, unikatnost in brezčasnost stojijo z roko v roki.
  • Mizna plošča iz kakovostnega hrastovega lesa v vaš prostor povabi vonj po naravi, steklene, preprosto vendar dovršeno postavljene noge pa poskrbijo za futurističen izgled.

Dimenzije:

  • 200 x 100 cm, 
  • 250 x 110 cm,
  • ali 300 x 110 cm
  • Debelina mizne plošče: 5 cm
  • Višina mize: 75,5 cm

 

Neskončna paleta možnosti! 

Vse jedilne mize DevinaNais - kolekcije FREE imajo prednost izbire različnih nog, miznih plošč in dimenzij proti doplačilu. Za več informacij materialih in dimenzijah se obrnite na naše prijazne prodajalce, ki vas bodo brez dvoma pripeljali do prave rešitve za vašo jedilnico.

 

More Information
Material Masiva
Barva Hrast
Oblika mize Ovalna
Raztegljiva Ne
Višina 75,5 cm
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.