Jedilna miza MANHATTAN ROTONDO MY GLASS / MOVE - Devina Nais

SKU
Jedilna miza MANHATTAN ROTONDO MY GLASS / MOVE - Devina Nais
€ 2.590,00
Jedilna miza MANHATTAN ROTONDO MY GLASS / MOVE - Devina Nais je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Ali ste tiste vrste oseba, ki odstopa od standardov in si želi, da so stvari nekoliko drugačne, morda celo unikatne? Če ste odgovorili pritrdilno, so jedilna mize DevinaNais nedvomno vse, o čemer ste vedno sanjali za vaš jedilni prostor.

Dovršeni detajli, rokodelska natančnost, estetika elegance in najbolj kakovostni materiali opredeljujejo filozofijo italijanskega proizvajalca pohištva Devina Nais. Vsaka kolekcija pohištva je navdihnjena z odličnostjo in popolnostjo po meri sodobnega bivanja. Pri izdelavi vsakega dnevnosobnega sestava so upoštevanje želje kupca, ki v ustvarjalni proces prispeva z izbiro barve in materiala ter merami in postavitvijo elementov. Končen pečat pa dajo pohištvu zavzete roke in poznavalsko oko rokodelskih mojstrov. Tradicija in moderno se prepletata v eno ter skupaj tvorita vrhunsko kakovost in inovativno oblikovanje, ujeto v masiven les in izbor barv, ki si ga lahko ogledate spodaj. Odločite se za bivanje po vaši meri, vnesite v vaš dom kreativno razgibanost, estetsko dovršenost in oblikovalsko vrednost s pohištvom Devina Nais!

 

Jedilna miza MANHATTAN ROTONDO MY GLASS / WAVE - DevinaNais

Prednosti in lastnosti jedilne mize:

  • Mizo odlikuje inovativen dizajn, v katerem si preprostost, unikatnost in brezčasnost stojijo z roko v roki.
  • Mizna plošča iz kakovostnega hrastovega lesa oplemenitena z MY GLASS finituro v vaš prostor povabi ekstravaganco, kovinske, preprosto vendar dovršeno oblikovane noge pa poskrbijo za futurističen izgled.

Dimenzije:

  • premer 140 cm, 
  • ali premer 155 cm
  • Debelina mizne plošče: 2,9 cm
  • Višina mize: 75 cm

 

Neskončna paleta možnosti! 

Vse jedilne mize DevinaNais - kolekcije FREE imajo prednost izbire različnih nog, miznih plošč in dimenzij proti doplačilu. Za več informacij materialih in dimenzijah se obrnite na naše prijazne prodajalce, ki vas bodo brez dvoma pripeljali do prave rešitve za vašo jedilnico.

 

More Information
Material Masiva
Barva Temno zelena
Oblika mize Okrogla
Raztegljiva Ne
Višina 75 cm
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.