JUST CAUSE 2/SLEEPING DOGS/TOMB RAIDER (PS3)

19,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1126780
Lastnosti
Platforma PlayStation 3

Ultimativni akcijski paket vsebuje tri igre, Just Cause 2, Sleeping Dogs in Tomb Raider.

Just Cause 2
Izjemne akrobacije, nova vozila in orožja, ter Rico sredi 1000 kvadratnih kilometrov obsežnega, v podrobnosti dodelanega igralnega sveta, zagotavljajo intenzivno akcijo! Tropske džungle, pripekajoče puščave in ledeni vrhovi gora, bodo le nekatera robata okolja v katere vas bo zaneslo, neprijazne okoliščine pa utegnejo zabeliti še spreminjajoče se vremenske razmere. Čaka vas popolna igralna svoboda, zadane naloge pa boste opravljali kakorkoli boste sami želeli.
 
Sleeping Dogs
V vlogi policaja pod krinko je vaša naloga, da se infiltrirate v eno izmed najbolj strahovitih kriminalnih združb na svetu - Triade. Medtem, ko boste raziskovali nemiren in prenatrpan Hong Kong, pa boste odkrivali tudi zgodbo o zvestobi in izdaji. Od trenutka, ko boste prvič stopili v čevlje Wei-a, vas bo prevzel intuitiven način spajanja vožnje, streljanja in borilnih veščin. Na otoku nabitem z akcijo je vsaka ulica, trg, pristanišče ali nebotičnik priložnost za z adrenalinom nabite cestne dirke, intenzivne strelske obračune in udarce, ki lomijo kosti. V srditih borbah pa vam je v prid lahko tudi okolje, izkoristite lahko vse od vrat hladilnika pa do krožnih žag.
 
Tomb Raider
Tomb Raider odkriva napeto zgodbo Lare Croft in njene preobrazbe iz prestrašenega dekleta v utrjeno pustolovko z izjemnim preživetvenim nagonom. Oborožena zgolj s svojimi instinkti in sposobnostjo premikanja meje človeške vzdržljivosti, se mora Lara boriti za golo preživetje in odkriti temačno zgodovino pozabljenega otoka na katerem je ujeta.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:JUST CAUSE 2/SLEEPING DOGS/TOMB RAIDER (PS3)
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.