JUST DANCE 2016 (PS4)

SKU
142-1239626
39,98 €
Ni na zalogi

Z 52 milijoni prodanih izvodov od leta 2009 in skupnost z več kot 100 milijoni plesalcev po svetu, je igra Just Dance številka ena glasbena video igra vseh časov in ključna referenca v pop-kulturi.

Najbolje prodajana franšiza se letos vrača z Just Dance 2016! Kot vsako leto, Just Dance prinaša najboljše uspešnice ob katerih se lahko pleše in poje, kot so 'Blame', od Calvina Harrisa in Johna Newmana in 'Uptown Funk', od Marca Ronsona in Bruna Marsa in tudi 'Let’s Groove' od Earth, Wind and Fire, kar naredi igro Just Dance obvezno za igranje s prijatelji in družino! Vesolja pesmi so bolj ustvarjalna kot kdajkoli prej, da bi igralcem pričarali edinstveno in popolno dih jemajočo plesno izkušnjo.

 

Zapleši s svojim pametnim telefonom – kamera ni potrebna: Just Dance še nikoli ni bil tako dostopen!

Nič več dodatnih naprav za igranje Just Dance na konzolah naslednje generacije: samo prenesite Just Dance Motion Controller aplikacijo na vašo Apple, Android ali Windows mobilno napravo in uporabite svoj pametni telefon kot upravljavec iskanja in napravo za točkovanje!

Uživanje v igri Just Dance s prijatelji je lažje kot kdajkoli prej!

 

Vedno se najde nekaj za vsakega s 5 različnimi načini igre!

Just Dance 2016 popelje zabavo na novo raven s svojimi 5 novimi načini igre!

·         Odklenite vse misije in zmagajte v ekskluzivnem novem načinu igre “Dance Quests”…

·         Izzovite prijatelje ali ostale igralce po svetu z nalinom igre “Dance Match

·         Zabavajte se cello noč z vašimi prijatelji in družino v načinu igre “Dance Party

·         Prilagodite svojo vadbo v načinu igre “Sweat and Playlists

·         Oglejte si najboljše video posnetke Just Dance skupnosti, plese oboževalcev in več na JDTV!

 

Zabave ni nikoli konec z Just Dance Unlimited!

Letos uvajamo našo novo ekskluzivno storitev prenašanja na voljo za konzole naslednjih generacij, Just Dance Unlimited, ki prinaša igralcem vse najboljše hite prejšnjih Just Dance iger, kot tudi ekskluzivne vsebine skozi vse leto! Na začetku bo na voljo več kot 150 pesm in še več skozi vse leto!

 

         Za uživanje v igri Just Dance niso potrebene nobene dodatne naprave: samo prenesite Just Dance Motion Controller aplikacijo in uporabite vaš telefon kot upravljalec!

Igranje Just Dance igre še nikoli ni bilo tako preprosto in zabavno, zahvaljujoč novi možnosti igranja za 6 oseb z vašim pametnim telefonom! Točkovanje s telefonom je tako natančo, kot z uporabo tradicionalnih načinov, zahvaljujoč tehnologiji igre, ki izračunava podatke, ki jih telefon nenehno pošilja.

 

Dance Quests način igre je nov in privlačen način za uživanje ob igri Just Dance: Poskusite dokončati vse plesne misije in zmagajte! Vsaka misija je sestavljena iz 4-ih pesmi; izberite misijo, stopnjo težavnosti in poskušajte premagati vse igralce in tako odklenite naslednjo misijo in nove koreografije. Dokončajte vse misije in postanite plesni mojster! Z Just Dance Unlimited si lahko zagotovite dostop do več misij! Nove misije bomo dodajali vse leto!

More Information
Platforma PlayStation 4
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.