Kalorifer ELECTROLUX EFH/S-1125 EEC

SKU
142-1706263
24,99 €
Kalorifer ELECTROLUX EFH/S-1125 EEC je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNa zalogi
KoperNa zalogi
CeljeNa zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNa zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Kalorifer ELECTROLUX EFH/S-1125 EEC

Grelniki ventilatorjev Electrolux EFH/S-1125 EEC pripadajo avtorjevi seriji PRIME, imajo edinstveno patentirano zasnovo ohišja-ergonomsko ultra kompaktno velikost.

Naprava z močjo 1500 W deluje v dveh načinih ogrevanja ali prezračevanja, vgrajen visoko zanesljiv termostat pa zagotavlja najbolj natančen nadzor temperature. Zahvaljujoč spiralnemu grelnemu elementu, grelniki ventilatorjev EFH/S-1125 EEC takoj dosežejo nastavljeno temperaturo ogrevanja in lahko v nekaj minutah ustvarijo prijetno temperaturo v prostoru do 20 m².

Electrolux si prizadeva za udobno uporabo naprave, zato so stikala grelnika ventilatorja prekrita z visoko kakovostno elastično plastiko Soft Touch, ki je prijetna na otip.

Grelniki ventilatorjev Electrolux so izdelani iz okolju prijaznih materialov, ki so varni za zdravje ljudi in okolje. Vgrajena zaščita pred pregrevanjem in visokokakovostni materiali-plastika, odporna na udarce in toploto, uporabljena pri proizvodnji grelnikov ventilatorjev serije PRIME, zagotavlja varnost med delovanjem.

More Information
Barva Črna/bela
Moč 1500 W
Znamka Electrolux
Vrsta grelne naprave Kalorifer
Uporabna površina prostora Maksimalna up. površina: 20m²
Širina 18,4 cm
Višina 24,6 cm
Globina 12,7 cm
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.