Kamera ACTION CAM SONY HDRAS30V

SKU
142-1063422
€ 199,99
Ni na zalogi

Sony HDR-AS30V

Ko vas potovanje popelje na brezpotja, z aktivno videokamero s stabilizatorjem SteadyShot lahko snemate tekoče in stabilne posnetke. Z objektivom Carl Zeiss Tessar z izjemno širokim kotom 170° in CMOS-senzorjem Exmor R z osvetlitvijo ozadja lahko med gibanjem posnamete vso dogajanje.

 

 

Pozabite na tresoče posnetke

Snemajte tekoče posnetke tudi pri najzahtevnejših pogojih. Tehnologija za stabilizacijo slike SteadyShot odpravlja tresenje videokamere in poskrbi za osupljivo tekoče posnetke tako v širokokotnem načinu snemanja kot pri uporabi teleobjektiva.

Pripovedujte svojo zgodbo s šestimi videonačini v Full HD

Za številne različne situacije je na voljo šest videonačinov za snemanje. Snemajte v polni visoki ločljivosti 1920 x 1080/60p za čudovito tekoče posnetke. Način HQ mode omogoča kakovost polne visoke ločljivosti pri najvišji ločljivosti slike. Na voljo so trije standardni načini HD: način STD, 2x SLOW in 4x SSLOW. Način 2 x SLOW se uporablja za snemanje hitrih prizorov pri ekstremnem športu, način 4 x SSLOW pa je odličen za še večje upočasnjevanje prizorov za lažje analiziranje na primer udarca pri golfu ali baseballu. Običajni način STD pa podaljšuje čas snemanja pri ločljivosti VGA (640 x 480, 30p).

Trpežno vodotesno ohišje z univerzalnim nastavkom za stojalo

Videokamera Sony HDR-AS30V je dobavljena s trpežnim vodotesnim ohišjem z univerzalnim nastavkom za stojalo. Odlično deluje v ekstremnih razmerah, zato se med snemanjem lahko osredotočate na varnost in kompozicijo posnetkov. Videokamera ima zatesnjeno ohišje in je vodotesna do globine 5 metrov ter je odporna na udarce iz največje razdalje 5 čevljev; hkrati pa je odporna tudi na umazanijo in prah, zato ji ne pridejo do živega niti blato, sneg, dež in pesek. 


Vgrajen stereo mikrofon za kakovostno snemanje zvoka

Vgrajen stereo mikrofon omogoča snemanje vseh naravnih zvokov med vašimi pustolovščinami, od glasnih brzic do tihega brzenja po sveže zapadlem snegu.

Vgrajen sistem GPS za določanje položaja in računanje hitrosti

Funkcijo GPS lahko združite z brezplačno programsko opremo PlayMemories Home in poskrbite za zabavno in enostavno gledanje ter deljenje videoposnetkov. S pomočjo lokacije, podatkov o poti in hitrosti ter drugih informacij lahko po končani pustolovščini analizirate svoje zmogljivosti iz popolnoma drugega vidika. 

 

CMOS-senzor Exmor R z izboljšano občutljivostjo vedno naredi posnetek

Gorsko kolesarjenje v dolino z vratolomno hitrostjo in v mraku. Ali vožnja s kajakom ob zori. Vaši posnetki bodo kljub temu odlični. Za to je zaslužena občutljivost pri šibki svetlobi z izboljšano jasnostjo slike in zelo zmanjšano zrnavostjo, kar omogoča Sonyjev CMOS-senzor Exmor R. 

 

Objektiv Carl ZEISS Vario-Tessar z izjemno širokim kotom 170°za profesionalno kakovost

S 170-stopinjskim objektivom Carl ZEISS Vario-Tessar snemajte širokokotne prizore. Ali pa preklopite na pogostejši 120-stopinjski prikaz. Vedno snemate čudovite posnetke najzahtevnejših smučišč, gorskih poti, drvečih brzic ali asfaltiranih poti.


Vgrajen Wi-Fi s povezavo NFC za daljinsko upravljanje in ogled prek pametnega telefona

Pametni telefon ali tablični računalnik prek povezave Wi-Fi? spremenite v oddaljeno iskalo in krmilnik. Xperia in druge naprave z NFC enostavno povežete z enim dotikom. 

More Information
Znamka Sony
Barva Črna
Ločljivost 1440p pri 30fps
Resolucija fotografij 12 MP
Povezava WiFi, NFC, HDMI mini, USB, Mikrofonski vhod
Vodotesno Da do 5m
Diagonala zaslona Ni podatka
Teža 90 g
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.