KITCHENAID KA5KSMFGA - nastavek za mletje

SKU
142-1609931
€ 129,99
KITCHENAID KA5KSMFGA - nastavek za mletje je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNa zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

KITCHENAID KA5KSMFGA - nastavek za mletje


Vedno priljubljeni nastavek za mletje KitchenAid, ki je združljiv z vsemi našimi kuhinjskimi roboti, je zdaj močnejši in enostavnejši za uporabo kot kadar koli doslej. Z njim lahko hitro meljete, strgate in drobite najrazličnejše sestavine. Pripravljajte hranljive in okusne jedi, kot so mesne štruce, falafli, salse in burgerji – doma, vse od začetka z nastavkom za mletje KitchenAid. Opremljen je z dvema ploščama iz nerjavnega jekla za mletje: za grobo (6 mm) in za fino (4,5 mm). Tako lahko obdelate poljubne sestavine. Uporabljate ga lahko kot mlinček za meso, idealen pa je tudi za drobljenje in strganje suhega kruha, zelenjave, sadja, oreščkov in sira. Nastavku za mletje KitchenAid sta priložena snemljiv pladenj in priročno potiskalo za živila za varno potiskanje sestavin proti ploščama za mletje. Nastavek je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju, tako da je čiščenje enostavno. Zakaj ne bi bili ustvarjalni in tega nastavka za mletje uporabljali skupaj z dodatnim mlinčkom za sadje in zelenjavo ali nastavkom za klobase KitchenAid ter tako pripravljali klobase, omake in džeme?.


Meljite in pripravljajte, kakor želite
Kaj vam je najljubše? Ustvarite z našim nastavkom za mletje, ki ga namestite na kuhinjskega robota. Od burgerjev do falaflov.

Kakovostno drobljenje
S tem nastavkom za kuhinjskega robota boste dosegli natančno takšno teksturo, kot želite. Za popolne rezultate lahko izbirate med ploščama za grobo (6 mm) in fino (4,5 mm) mletje. Izdelani sta iz nerjavnega jekla.

Zelenjava, siri, kruh
Uživajte v eksperimentiranju. Nastavek za mletje ni idealen le za meso, temveč tudi za drobljenje trdih sirov, zelenjave, oreščkov in drugih živil. Poiščite recept in mu dodajte osebno noto.


Sveže meso in ribe
Hitro boste postali strokovnjak. Najpogosteje uporabljen kot mlinček za meso KitchenAid predstavlja idealen pripomoček za pripravo. Za optimalne rezultate naj bo meso zelo mrzlo, lahko tudi delno zamrznjeno.

More Information
Barva Bela
Znamka KitchenAid
Vrsta dodatka Nastavek
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.