Komplet PIONEER HTP-072 (Receiver z zvočniki)

329,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1024201
Lastnosti
Znamka Pioneer
Barva Črna
Zvočni sistem 5.1
Izhodna moč zvoka (RMS) 600 W
Tip zvočnikov 4x satelitski, 1x center, Žični globokotonec
Povezava AUX, Radio, USB, Digitalni optični, Digitalni koaksialni, HDMI
Bluetooth Ne
Radio Analogni
Garancija 1 leto

Sistem za domači kino Pioneer HTP-072 vam za izvrstno ceno ponuja 5.1 zvočni sistem s 600 W RMS izhodne moči. Predvaja celo vrsto formatov avdio, video in slikovnih datotek. Za povezljivost je dobro poskrbljeno: več HDMI priključkov, kompozitni priključek, optični in koaksialni avdio priključek, podpora Apple napravam, itd.

Sistem za domači kino HTP-072 se ponaša z izvrstnim zvočnim reproduciranjem skupne moči 600 W RMS. Podpira Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Pro Logic II,  Dolby TrueHD, DTS in druge tehnologije. Za kakovosten zvok ima sistem vgrajen napreden digitalni ojačevalec.

Doživetje kot v kinu
Dekoder Dolby Digital obdela vseh šest kanalov avdio podatkov in s tem omogoča pristno doživetje prostorskega zvoka in izkušnjo kot v kinematografu. Dolby Pro Logic II zagotavlja 6-kanalno prostorsko obdelavo zvočnega signala iz različnih virov.

Spremenite dnevno sobo v središče zabave
Televizijo priklopite na sprejemnik s pomočjo HDMI ali kompozitnega kabla. Zvočniški sistem je sestavljen iz enega osrednjega zvočnika, enega nizko tonskega zvočnika in iz štirih stoječih zvočnikov za popolni prostorski zvok. Ponuja pa tudi možnost predvajanja radia - vgrajen ima AM/FM sprejemnik, ki omogoča poslušanje vaših najljubših radijskih postaj in predstavlja idealno multimedijsko rešitev za vsak dom.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Komplet PIONEER HTP-072 (Receiver z zvočniki)
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.