Kuhinje

Kuhinja je srce vsakega doma, je prostor za kuhanje, shranjevanje in pripravljanje hrane. V kuhinji se poleg tega lahko tudi družite in obedujete, zato je pomembno, da v eno združuje funkcionalnost in estetiko. Vsaka kuhinja, ki jo kupite pri nas, naj bo to kuhinja po meri ali kuhinjski blok, ponuja vse za potrebe novodobnih kuharjev in edinstveno kulinarično izkušnjo.

Na voljo imamo kuhinje različnih proizvajalcev iz cele Evrope. Če želite kuhinjo z italijanskim pridihom, potem izberite znamko Veneta Cucine. Za tiste, ki prisegate na nemško kakovost, bo prava izbira ena izmed kuhinj dKüchen. Minimalistične kuhinje Sphera prihajajo iz sosednje Hrvaške. Za vse, ki iščete ugodno blok kuhinjo, pa imamo na voljo blagovno znamko Jela.

Pri nas boste našli različne stile kuhinj, zato smo prepričani, da imamo pravo tudi za vaš dom. Izbirate lahko med modernimi kuhinjami brez ročajev, med rustikalnimi z domačim pridihom in večno klasiko. V naši trgovini imamo naprodaj tudi belo tehniko in male gospodinjske aparate, zato je nakup kuhinje z aparati v Harvey Normanu resnično preprost.  Poleg strokovnega svetovanja pri izbiri nove kuhinje vam nudimo še celo paleto drugih storitev. Naše strokovno usposobljeno osebje namreč poskrbi tudi za brezplačen izris, dostavo in montažo vaše sanjske kuhinje.

View as Mreža Seznam

5 artiklov

artiklov na stran
Padajoče
Filtriraj produkte
 1. Blok kuhinja CHEFF LUX
  Blok kuhinja CHEFF LUX
  Special Price € 2.689,99 Redna cena € 4.990,00
  -46%
  -2300€
 2. Blok kuhinja SKY LUX - z belo tehniko
  Blok kuhinja SKY LUX - z belo tehniko
  Special Price € 2.289,99 Redna cena € 4.390,00
  -47%
  -2100€
 3. Blok kuhinja INFINITY LUX - z belo tehniko
  Blok kuhinja INFINITY LUX - z belo tehniko
  Special Price € 2.689,99 Redna cena € 4.890,00
  -44%
  -2200€
 4. Blok kuhinja LUNA-Jasmin
 5. Blok kuhinja LAGUNA-Jasmin
  Blok kuhinja LAGUNA
  Special Price € 1.199,00 Redna cena € 1.490,00
  -19%
  -291€
View as Mreža Seznam

5 artiklov

artiklov na stran
Padajoče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.