Kuhinjski robot KENWOOD KWL90.004SI Titanium Chef Patissier XL

SKU
142-1663720
Special Price € 799,99 Redna cena € 949,99
-15%
-150€
Zavarujte svoj nakup s
Kuhinjski robot KENWOOD KWL90.004SI Titanium Chef Patissier XL je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Kuhinjski robot KENWOOD KWL90.004SI Titan Chef Patissier XL

Predstavljajte si kuhinjski robot, ki pripomore k vzhajanju testa, stopi sestavine v posodi, ima integrirano tehtnico, barvni zaslon na dotik s prednastavljenimi programi, dve posodi (7L + 5L), osvetlitvijo v skledi in tihi motor.


Titanium Chef Patissier XL je vse to!

Lastnosti:

  • Material ohišja: lita kovina
  • Material sklede: nerjaveče jeklo
  • Funkcija zlaganja
  • Planetarno mešanje

Glavne značilnosti:

EasyWarm Bowl: Segrevana posoda omogoča, da se sestavine stopijo in tako prihranimo tretjino časa

EasyWeigh Scale: Z vgrajeno tehtnico EasyWeigh prihranite čas in zmanjšate nered med kuhanjem, kar vam omogoča, da tehtate vse sestavine neposredno v posodi

2,4-palčni barvni zaslon na dotik BakeAssist: Enostavni barvni zaslon omogoča doseganje najboljših rezultatov v kuhinji.

SimpleTouch Presets: S 6 vnaprej prednastavljenimi programi vam omogoča vzhajanje testa, taljenje čokolade, gnetenje, pripravo tort, stepanje beljakov in priprave švicarske meringe.

   

Nesting DuoBowl: Številni recepti zahtevajo več kot eno posodo, Titanium Chef Patissier XL pa jih ima celo dve (7L + 5L)

Sistem DuoBowl zagotavlja popolne rezultate, po potrebi samo spremenite posodo in nadaljujte z ustvarjanjem.

   

1400W WhisperMotor: Izjemno tih motor z edinstveno digitalno tehnologijo WhisperMotor, 30% tišji v primerjavi z drugimi kuhinjskimi roboti

   

BowlBright Light: Osvetljena posoda zagotavlja 14-krat boljšo vidljivost posode v primerjavi z mešalniki, ki niso osvetljeni

   

Kenwood World App: Z aplikacijo Kenwood World lahko preizkusite nove recepte ter odkrijete nasvete, kako najboljše izkoristiti kuhinjski robot

   

+ 25 različnih nastavkov za dokup

 

7L posoda EasyWarm ™
Če mešanici dodate nežno toploto, lahko to bistveno vpliva na vaše rezultate. S skledo 7L EasyWarm ™ podjetja Titanium Chef Patissier XL lahko naredite okusno švicarsko meringo, stopite čokolado za 33% hitreje kot z bain marie in skrajšate čas preizkušanja testa za tretjino *.

* 33% hitrejše dokazovanje testa kot pri običajni posodi mešalnika Kenwood in 33% hitrejše taljenje čokolade kot Bain Marie. Interni test s 500 g testa in taljenjem 100 g čokolade "

EasyWeigh tehtnice
Z vgrajenimi tehtnicami EasyWeigh prihranite čas in zmanjšate nered med pečenjem, kar vam omogoča, da med prilagajanjem tehtate vse sestavine neposredno v skledo.

Delujejo celo, če uporabljate dodatne nastavke, tako da lahko tehtate neposredno v mešalnik, živilski predelovalec ali sokovnik, ko je pritrjen.

Prednastavitve SimpleTouch
Ustvarjalnost na dosegu roke
Z intuitivnim 2,4-palčnim zaslonom na dotik BakeAssist ™ je natančen nadzor mešanja na dosegu roke.

Vsakodnevne naloge lahko dokončate z enim dotikom, z dodatkom 6 prednastavitev SimpleTouch, vključno s preizkušanjem testa, taljenjem čokolade, gnetenjem testa, vse v eni torti, mešanjem beljakov in švicarskim meringom.

Nesting DuoBowl ™
Peka 2 v 1
Številni recepti zahtevajo več kot eno skledo, Titanium Chef Patissier XL pa ima dve.

V notranjosti posode 7L EasyWarm ™ je 5-litrska posoda za mešanje, ki se prilega stroju brez kakršnih koli prilagoditev. DuoBowl omogoča brezhibno peko, preprosto zamenjajte posodo in nadaljujte z ustvarjanjem.

More Information
Barva Siva
Znamka Kenwood
Turbo funkcija Ne
Prostornina posode 7 l
Število hitrosti 13
Moč 1400 W
Priloženi dodatki Stepalnik za kreme, Kavelj za testo, Orodje za pregibanje, K-stepalnik
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.