IPL odstranjevalec dlačic BRAUN BD 5001

Special Price 449,99 € Redna cena 499,99 €
-10%
-50€
Ni na zalogi
SKU
142-1583704
Lastnosti
Barva Bela
Znamka Braun
Vrsta IPL
Suho/mokro delovanje Suho delovanje
Vrsta baterije /
Prilagajanje površini obraza/telesa Ne
Število hitrosti 1
Garancija 2 leti

Braun Silk-expert IPL BD 5001 – Trajna opazna odstranitev dlačic s telesa in obraza doma

• Braun Silk-expert Intense Pulsed Light (IPL), ki deluje na osnovi intenzivne pulzirajoče svetlobe, je klinično preizkušena naprava za trajno in opazno odstranitev dlačic.
• Edini IPL z inteligentnim SensoAdapt™ senzorjem za kožo, ki stalno odčitava barvo kože in za najbolj učinkovito in varno odstranitev dlačic stalno prilagaja jakost svetlobe barvi kože.
• Najhitrejša IPL tehnologija, ki vam omogoča, da dlačice na nogah ali rokah odstranite v samo 10 minutah.
• Edinstvena zasnova, ki omogoča enostavno uporabo tudi na težko dostopnih delih. Nobenega polnjenja, gelov ali svetilk.
• 94 % žensk je opazilo vidne rezultate po samo 3 mesecih. 89 % žensk je po 12 mesecih od zadnje uporabe opazilo bistveno manj dlačic.


Braun Silk-expert – Pametna izbira.

Braun Silk-expert je revolucionarni IPL sistem, ki v samo štirih tretmajih trajno in opazno odstrani dlačice. Ciljno deluje pod površino kože na melanin v lasnih mešičkih in tako prekini rastni cikel dlačic. S stalno in redno uporabo pomaga preprečiti, da bi neželene dlačice dosegle površino kože.
Barva kože se razlikuje na različnih delih telesa, tako da za ciljno delovanje na melanin potrebujemo različne, točno določene količine energije. Samo Braun Silk-expert ima SensoAdapt™ senzor za kožo, ki stalno (80-krat na sekundo) odčitava barvo kože in za optimalni učinek in varnost samodejno prilagodi jakost svetlobe. Nič več ugibanja in zapletenih primerjav z barvnimi kartami, ki jih potrebujete pri nekaterih drugih napravah.

Nobena druga IPL tehnologija ni hitrejša. ALI Najhitrejša IPL tehnologija. 

Braun Silk-Expert IPL omogoča hitre tretmaje večjih delov telesa, kot so noge ali roke. Z njimi lahko opravite v samo 10 minutah, ne da bi bili na ta račun prikrajšani za učinkovitost.

Hitro in natančno 

Neprekinjen način delovanja (glide) hitro in učinkovito odstrani dlačice z velikih površin, kot so npr. noge. Vgrajeni senzor za stik s kožo zagotavlja natančno odstranjevanje dlačic na manjših površinah, npr. nad zgornjo ustnico.

Nežen način delovanja 

Neizkušeni uporabniki lahko izberejo nežen način delovanja, ki uporablja svetlobo nižje jakosti. Idealen je tudi za občutljive dele, na primer bikini predel in pazduhe.

120.000 osvetlitev 

Omogoča odstranjevanje dlačic s celega telesa do 6 let ali 14 let z manjših delov, kot so spodnji del nog, pazduhe in zgornja ustnica.

Neprekinjena moč 

Silk-expert IPL ne potrebuje baterij ali ponovnega polnjenja. Lahko ga uporabljate s polno močjo brez prekinitev. Ni vam treba menjati žarnic ali gelov – napravo preprosto priključite v omrežje in začnite z delom.


7 razlogov za domačo uporabo Braunove IPL.

1. Rezultat uporabe Braun Silk-expert IPL je trajna vidna ostranitev dlačic v samo 4 tednih.
2. Braunova ekskluzivna tehnologija SensoAdapt™ prilagodi uporabo IPL barvi vaše kože in je primerna za uporabo na telesu in obrazu.
3. Deluje po enakih principih kot IPL tretmaji v kozmetičnih salonih, le da jo lahko uporabljate v udobju svojega doma.
4. Braun Silk-expert je najhitrejša IPL tehnologija na trgu. Z dlačicami na nogah lahko opravite v samo 10 minutah!
5. Klinično preizkušen, nežna in praktično neboleča uporaba.
6. IPL priključite v omrežje, kar zagotavlja neprekinjeno uporabo s polno močjo.
7. V primerjavi s profesionalnim laserskim odstranjevanjem ali voskanjem je Braun Silk-expert IPL stroškovno učinkovit način odstranjevanja dlačic na domu.

Je IPL primeren za vas? 

Braun Silk-expert IPL je najbolj učinkovit na svetli do srednje temni koži z naravno svetlimi do temnorjavimi ali črnimi dlačicami. Naprava je manj učinkovita na zelo svetlih, rdečih, sivih ali belih dlačicah, kjer se zaradi manjše količine melanina svetloba ne absorbira.

Sorodni artikli

Odstranjevalec dlačic REMINGTON IPL6750i-LIGHT
Odstranjevalec dlačic REMINGTON IPL6750i-LIGHT
Special Price 377,99 € Redna cena 419,99 €
-10%
-42€
Laserski odstranjevalec dlačic REMINGTON IPL 2000 i-LIGHT
Laserski odstranjevalec dlačic REMINGTON IPL 2000 i-LIGHT
Special Price 179,99 € Redna cena 199,99 €
-10%
-20€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.