Letveno dno VERSO FLEX

Special Price 119,00 € Redna cena 239,00 €
-50%
-120€
Na zalogi
SKU
Letveno dno VERSO FLEX
Lastnosti
Barva Srebrna
Material Les
Izdelek je na voljo v vseh poslovalnicah po naročilu.
Strošek dostave: 5,99 €
Letveno dno VERSO FLEX je na voljo za nakup v korakih po 1

Letveno dno VERSO FLEX predstavlja udobje, o katerem ste do sedaj le sanjali. Letveno dno je ustvarjeno iz vezane plošče širine 70 mm, ki predstavlja okvir, v katero je s kakovostnimi plastičnimi vložki (TPEE) vpetih 30 prožnih letvic, ki zaradi premišljene izdelave ne bodo poškodovale vašega ležišča.

Les je prelepljen z obogateno 3D folijo, ki na videz spominja na aluminij. Vključuje pa tudi dodatne elemente za pritrditev nog z M8 vijakom.

Mehanske in elastične lastnosti s svojo dolgotrajnostjo vašemu telesu nudijo visokokakovostno podporo, ki jo med spanjem več kot potrebujete.

Osrednji del letvenega dna ima regulatorje, ki omogočajo individualno prilagajanje trdote, torej stopnjo udobja na ledvenem delu, ki je po navadi težavna točka pritiska.

Letvenemu dnu lahko tudi spremenite kot naslona nog in vzglavja. Ob dvigu naslona nog si boste lahko privoščili boljši počitek in izboljšali prekrvavitev, medtem ko si boste lahko z dvema možnima stopnjama vzglavnega dela lahko optimizirali udobje med branjem knjige ali gledanjem televizije.

To kakovostno letveno dno je rezultat proizvodnega programa podjetja Hespo (Hilding Anders Group), ki je specializirano za opremljanje hotelskih in zdravstvenih sob po Evropi, Rusiji in Aziji.

Privoščite si sprostitev in sproščujoč spanec, kot si ga zaslužite.

Število letvic: 30

Sorodni artikli

Letveno dno REVITAL
Letveno dno REVITAL
Special Price 139,00 € Redna cena 169,00 €
-17%
-30€
Letveno dno VITA GN
Letveno dno VITA GN
Special Price 149,00 € Redna cena 179,00 €
-16%
-30€
Letveno dno FOCUS G
Letveno dno FOCUS G
Special Price 149,00 € Redna cena 179,90 €
-17%
-30€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.