Klasični sesalniki

Klasični sesalniki priznanih proizvajalcev prinašajo čistočo v vaš dom in vam zagotavljajo leta brezskrbne uporabe. Preverite ugodne ponudbe! 

Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 53 artiklov

Padajoče
Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 53 artiklov

Padajoče

Za vas smo pripravili sesalce blagovnih znamk Electrolux, Bosch, Hoover, Rowenta, Miele, Philips, Gorenje in druge, da boste med njimi resnično brez težav našli pravi sesalec za sebe. Res je, da so trenutno bolj v modi različni roboti, ki sesajo namesto vas, vendar tudi klasični sesalci še zdaleč niso za v pozabo. So namreč enostavni za uporabo, vzdržljivi, predvsem pa primerni za vse površine - pa naj gre za preprogo, parket, laminat, ploščice, vinil, betonsko podlago ali karkoli drugega!

Z njimi lahko enostavno posesate tudi nesnago na pultu ali mizi, z različnimi nastavki dostopate do sicer težko dosegljivih in ozkih predelov svojega doma, odstranite pajčevino na stropu, ne ustrašijo se niti garaž, kleti in različnih delavnic. Pa tudi stopnic se ne ustraši - vsi modeli so namreč zelo enostavni za prenašanje in priročna kolesa, da ga vlečete za sabo po posameznem nadstropju.

Večina klasičnih sesalcev ima že v osnovnem paketu glavne nastavke, nekateri pa imajo še dodatne nastavke za sesanje pod kotom, za sesanje in čiščenje radiatorjev, za večje kose in druge funkcionalnosti. Večina deluje na navaden električni priključek, tako da vam ne bo nikoli treba skrbeti in se spraševati, ali je baterija polna. Hkrati pa bo vaš sesalec na voljo in pripravljen kadarkoli ga boste potrebovali.

Preverite ponudbo in najdite najboljšo rešitev za sebe, z lahkim, priročnim in majhnim klasičnim sesalcem, bo to domače opravilo namreč veliko bolj enostavno, kot je bilo do sedaj. Posesali boste, kot bi mignil, hkrati pa ga boste vedno imeli pri roki za vse nepredvidene nevšečnosti kjerkoli po svojem domu.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.