Pošljite sporočilo

Merilnik aktivnosti GARMIN VIVOFIT 2

Special Price 45,00 € Redna cena 89,99 €
-49%
-44 €
Na zalogi
SKU
Merilnik aktivnosti GARMIN VIVOFIT 2
Lastnosti
Tip Pametna ura
Znamka Garmin
Barva No
Vrsta zaslona LCD
Funkcije merjenja štetje korakov, merjenje srčnega utripa, merjenje kakovosti spanja, merjenje aktivnih minut, štetje porabe kalorij, merjenje razdalje
Smart funkcije motivacija gibanju
Tihi alarm No
Povezava Bluetooth 4.0
GPS Ne
Vodotesno Da
Baterija CR1632
Vzdržljivost baterije 1 leto
Garancija 1 leto
V seznam želja
Merilnik aktivnosti GARMIN VIVOFIT 2 je na voljo za nakup v korakih po 1

Sledilnik dejavnosti z vrstico gibanja in opozorili

·         Ponaša se z 1-letno življenjsko dobo baterije

·         Z vrstico gibanja in zvočnim opozorilom vas spodbuja k aktivnosti

·         Spozna vašo raven dejavnosti in vam predlaga prilagojen dnevni cilj

·         Prikazuje korake, kalorije, razdaljo in čas na osvetljenem zaslonu ter spremlja spanje

·         Samodejno se sinhronizira s storitvijo Garmin Connect™in shranjuje, načrtuje in objavlja vaš napredek

Začnite z gibanjems sledilnikom dejavnosti vívofit 2. Je edini sledilnik dejavnosti z 1-letno življenjsko dobo baterije in osvetljenim zaslonom. Z vrstico gibanja in zvočnimi opozorili vas tekom dneva celo opozarja, da ostanete dejavni in vas obvešča, ko se niste gibali uro ali več.

Prikazuje čas in 'čas za gibanje'

Raziskave so pokazale, da po daljših obdobjih neaktivnosti, na primer sedenju pri mizi, telo ustvari manjšo količino encimov, ki porabljajo maščobo. To lahko preprečite tako, da čez dan delate premore s kratkimi sprehodi. In če lahko vi pozabite na čas in gibanje, vívofit 2 ne more. Po eni uri neaktivnosti se na zaslonu prikaže rdeča vrstica gibanja in predvaja se nežno zvočno opozorilo. Vrstica gibanja se delno napolni vsakih 15 minut, dokler je ne ponastavite z nekajminutno hojo.Ne želite, da vas na gibanje opozarja z zvokom? Na združljivi mobilni napravi nastavite možnost vibriranja, ko je čas za gibanje.

Nosite ga lahko ves čas

vívofit 2 stalno sledi vašemu napredku in vam na berljivem osvetljenem zaslonu prikazuje korake, kalorije, razdalja in uro. Preden zaspite, ga preklopite v način spanja in pašček vívofit bo spremljal vaš počitek. V storitvi Garmin Connect si lahko ogledate skupni čas spanja in obdobja premikanja ter krepčilnega spanca. Pašček vívofit 2 je vodotesen¹, zato se lahko z njo brez težav tuširate ali sprehajate po dežju. Baterija sledilnika dejavnosti ima 1-letno življenjsko dobo, zato imate lahko napravo vedno na roki in s tem pripomorete dobre namene pretvoriti v življenjski slog. Pašček je mehek in pregiben, dobite pa ga z zaponko na četrt obrata, s katero ga varno nosite na zapestju. Z izbirnimi paščki različnih barv lahko vívofit uskladite s svojimi oblačili.

Prilagodljivi dnevni cilji

vívofit 2 spozna trenutno raven vaše pripravljenosti, nato pa vam dodeli dosegljiv dnevni cilj. Ko dosežete mejnike, vívofit 2 prilagodi cilj za naslednji dan in vas postopoma potiska proti bolj zdravemu življenjskemu slogu. V storitvi Garmin Connect, naši brezplačni spletni vadbeni skupnosti, si lahko prislužite virtualne značke in si ogledate svoj napredek.

Štetje korakov

Ko ste pripravljeni narediti naslednje korake proti boljšemu zdravju, vas bo vívofit 2 motiviral z dodatnimi funkcijami. S štoparico lahko zabeležite časovno merjeno dejavnost, na primer hojo ali tek, in jo shranite ter pošljete v Garmin Connect. vívofit 2 lahko med dejavnostmi vadbe, kot sta tek ali kardio vadba v dvorani, združite tudi z merilnikom srčnega utripa² in merite svoj srčni utrip ter podatke o območjih. Tako boste pridobili natančnejše informacije o porabi kalorij. Za podrobnejše sledenje kalorijam lahko ustvarite račun na spletnem mestu MyFitnessPal in ga povežete s svojim računom Garmin Connect. To vam omogoča, da vnesene kalorije primerjate s skupnim številom porabljenih kalorij, ki jih vívofit 2 zabeleži čez dan.

 

Povežite se

vívofit 2 se skozi dan redno sinhronizira s storitvijo Garmin Connect, kjer si lahko ogledate celoten napredek, se pridružite spletnim izzivom in si prislužite virtualne značke za dodatno motivacijo. Tako lahko je začeti. Po nastavitvi lahko do naše brezplačne spletne skupnosti dostopate iz računalnika ali združljive mobilne naprave³ s programom Garmin Connect™ Mobile.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Merilnik aktivnosti GARMIN VIVOFIT 2
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.