Merilnik aktivnosti GARMIN VIVOIFIT 3

79,99 €
Na zalogi
SKU
Merilnik aktivnosti GARMIN VIVOIFIT 3
Lastnosti
Tip Merilnik aktivnosti
Znamka Garmin
Vrsta zaslona Ni podatka
Funkcije merjenja štetje korakov, merjenje srčnega utripa, merjenje kakovosti spanja, merjenje aktivnih minut, štetje porabe kalorij, merjenje razdalje
Smart funkcije obvestila o klicih, obvestila o SMS, obvestila o doseženih ciljih, motivacija gibanju
Tihi alarm Ne
Povezava Bluetooth 4.0, GPS
GPS Da
Vodotesno Da
Baterija Akumulatorska litijeva baterija
Vzdržljivost baterije 1 leto
Garancija 2 leti
Izdelek je na voljo v vseh poslovalnicah po naročilu.
Strošek dostave: 4,99 €
Merilnik aktivnosti GARMIN VIVOIFIT 3 je na voljo za nakup v korakih po 1

Poiščite nove načine za izboljšanje svojih dosežkov z merilnikom vívofit 4, katerega uporaba je preprosta. Omogoča vam merjenje aktivnosti in neprekinjeno gibanje, saj vam dejavnosti ni treba prekiniti zaradi polnjenja. Merilnik vívofit 4 z baterijo, ki zagotavlja napajanje več kot 1 leto, je izjemno primeren za nenehno nošenje, tako da lahko ves čas merite svojo aktivnost, pri čemer omogoča tudi samodejno razvrščanje z detektorjem Move IQ in še veliko več.


Neprekinjeno nošenje
Merilnik aktivnosti vívofit 4 neprestano spremlja vaš napredek, pri čemer ne potrebujete polnilnika, saj baterija zagotavlja napajanje več kot eno leto. Uporabljate ga lahko tudi v bazenu ali pod prho, stalno vklopljen barvni zaslon pa je svetel in jasno berljiv tudi na neposredni sončni svetlobi. Izrazite svojo osebnost tako, da zaslon prilagodite z barvnimi temami, videzi ure in kratkimi besedili ali pa zamenjate pašček. Dodatni paščki so na voljo v različnih barvah in slogih.

Priročna naprava na zapestju
V merilniku vívofit 4 je na voljo več novih orodij, ki vam nekoliko olajšajo življenje. V pripomočku za vreme si lahko hitro in pregledno ogledate, kaj bo prinesel dan. S programom lahko nastavite alarm, ki se vklopi v napravi, ali pa kar na zapestju nastavite odštevanje časa, ki vas opozori, ko je treba izklopiti pečico. Ste založili telefon? Merilnik vívofit 4 vam lahko pomaga tudi pri tem.

Začnite se gibati na preprost način
Časovnika dejavnosti vam ni treba ročno vklopiti in izklopiti, saj za to poskrbi detektor Move IQ. Detektor lahko samodejno zajame in razvrsti različne dejavnosti, kot so hoja, tek, kolesarjenje, plavanje in uporaba eliptičnega trenažerja. Pri hoji in teku lahko celo samodejno vklopi časovnik dejavnosti. Zajete podatke si lahko pozneje ogledate v storitvi Garmin Connect.

Prilagojeno merjenje aktivnosti in spodbujanje
Merilnik vívofit 4 vas spodbudi, da vstanete in se začnete gibati. Poleg števila korakov, razdalje, porabljenih kalorij in spanja beleži tudi obdobja nedejavnosti. Barvna vrstica gibanja se zapolni in vas tako opomni, da predolgo mirujete. Ponastavite jo z nekajminutno hojo. Merilnik vívofit 4 celo ugotovi, kakšna je trenutna raven vaše aktivnosti, in vam na podlagi tega dodeli dosegljiv dnevni cilj korakov. Ko dosežete mejnike, prilagodi cilj za naslednji dan in vas postopoma spodbuja k bolj zdravemu življenjskemu slogu.

Izzivi korakov z otroki
S funkcijo Toe-to-Toe™ lahko povabite svoje otroke na tekmovanje v številu korakov. Merilnik aktivnosti vívofit 4 lahko vzpostavi brezžično povezavo z bližnjim merilnikom vívofit jr. 2 vašega otroka ali celo z drugim merilnikom vívofit 4 in takoj začne tekmovanje v številu korakov z merjenjem časa. Upravljanje poteka na zapestju in ko je tekmovanje končano, oba udeleženca vidita skupno število korakov, doseženo med izzivom ena na ena, in ugotovita, kdo je zmagal.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.