MODERN PC ™

Tanjši. Lažji. Hitrejši.

Da bi dosegli pričakovanja in standarde sodobnega življenja potrebujete pripomočke, ki s hitrostjo in vsestransko uporabnostjo dosežejo nivo vašega razmišljanja in dela. MODERN PC™ so ustvarjeni, da navdušujejo in dvigajo meje vaše produktivnosti.

Nova generacija Intel® Core™ procesorjev

Nova generacija Intel procesorjev vam daje moč, ki jo potrebujete za gladko delovanje najnovejših iger, aplikacij in programov. Preberi več

Hitri bliskovni SSD diski

SSD diski so tišji, hitrejši in robustnejši od klasičnih diskov. Preberi več

Baterija, ki zdrži cel dan

Prenosne naprave vam omogočajo, da delo opravljate na poti, a izkušnja ni najboljša, če se baterija hitro izprazni. Preberi več

Riši, piši in ustvarjaj z Windows 10

Ponuja bolj intuitivno delo z napravo in združuje mejo med močjo računalnika in uporabnostjo tablice. Preberi več

HP Spectre x360
HP Spectre x360
Želim ga →
Lenovo Yoga 910
Lenovo Yoga 910
Želim ga →
Asus Zenbook 3
Asus Zenbook 3
Želim ga →
Acer Swift 7
Acer Swift 7
Želim ga →
Celotna ponudba

Zakaj bi se odločili za Modern PC™

DeloVisoka stopnja produktivnosti in večopravilnosti
ZabavaDoživetje igranja iger in uporabe zahtevnejših programov
PrenosljivostBrezhibno prileganje vašemu življenskemu slogu
Prednosti modernega računalnika
Modern PC™ vam omogoča delo brez omejitev na napravi, ki jo obožujete.

Visoka stopnja povezljivosti, mogočni procesorji in hitri diski tvorijo in zagotavljajo visoko stopnjo produktivnosti in presegajo pričakovanja na vaši poti. Intuitivna tehnologija in zaslon na dotik omogoča hitro označevanje dokumentov in deljenje z drugimi na dosegu prsta. Z dobro večopravilnostjo lahko na enem namizju prikazujete tudi kar do 4 aplikacije naenkrat. Zahvaliti se je potrebno tudi vrhunski stopnji zaščite Windows 10 in novih Intel® procesorjev, saj vaše delo zaščitijo, kot še nikoli.

Modern PC™ vam omogočajo uživanja visokokvalitetnih multimedijskih vsebin, kvalitetnega zvoka in oddaljenega dostopa do aplikacij.

Živahni prikazovalniki, zmogljivi procesorji in bliskovito hitri odzivni časi pomenijo užitek ob vsebini - brez čakanja in zakasnitev. Popolnoma se prepustite doživetju kvalitetnih iger in zahtevnejših programov kot so Photoshop, Illustrator ali InDesign in vašo kreativnost postavite na višjo raven. Gladko brskajte po spletu v večih zavihkih in programih. Modern PC™ pomeni vaš užitek in vse najboljše, ne glede kje se nahajate.

Lahek, močan in uporabniku prijazen - Modern PC™ bo postal računalnik, brez katerega ne boste želeli zapustiti hiše.

Ustvarjen za brezhibno prileganje vašemu življenskemu slogu. Omogoča vam opraviti kakršnokoli delo, hkrati pa vam izpolni vsa pričakovanja in dvigne vaš potencial. Zahvaljujoč posebnim funkcijam, kot je zaslon na dotik, omogoča brezmejno upravljanje z vašo napravo, ki je razburljivejša in enostavnejša od klasičnih prenosnih računalnikov. Dolga življenjska doba baterije pomeni možnost celodnevnega dela z računalnikom, za katerega lahko polnilec pustite doma in ste zato lahko bolj produktivni na poti, kot kadarkoli doslej.

Modern PC™ prednosti

Procesor modernih računalnikov Intel® Core™
Nova generacija Intel® Core™ procesorjev

Nova generacija Intel procesorjev vam daje moč, ki jo potrebujete za gladko delovanje najnovejših iger, aplikacij in programov. Še več, novi procesorji delujejo tudi pametneje in hitreje, kot kadarkoli prej. Uživate lahko ob daljši življenski dobi baterije in dvakrat hitrešjemu zagonu računalnika.

  • Nova generacija procesorjev je tudi do 200% hitrejša, kot tisti, ki jih lahko najdete v 5 let staremu računalniku.
  • Kot blisk hitri zagoni računalnika ter neskončno gladko večopravilnostjo ob varčni zmogljivosti pomenijo več opravljenega dela v krajšem času.
SSD disk v prenosnih računalnikih
Hitri bliskovni SSD diski

SSD diski so tišji, hitrejši in robustnejši od klasičnih diskov - razlika, ki jo naredijo pri delovanju računalnika pa je neverjetna. Instantni zagoni, hitri dostopi do datotek in skoraj neslišno delovanje vam zagotavljajo učinkovito in hitro delo z računalnikom.

  • Za razliko od klasičnih diskov, SSD diski ne vsebujejo premikajočih delov, kar jih naredi zanesljivejše in odpornejše, hkrati pa delajo bistveno tišje.
  • SSD diski so bolj učinkoviti, kot standardni diski. Porabijo manj energije, hkrati pa so bistveno hitrejši, tako pa je vaše delo lahko krajše in uživate ob daljšem delovanju baterije.
Baterija in avtonomija
Baterija, ki zdrži cel dan

Prenosne naprave vam omogočajo, da delo opravljate na poti, a izkušnja ni najboljša, če se baterija hitro izprazni. Modern PC™ pa so opremljeni z močnimi litijevimi baterijami, za katere ne boste potrebovali s seboj vedno nositi polnilca, ko zapistite vaš dom.

  • Baterija, ki zdrži cel dan, vam da moč, da se boste vedno pripravljeni soočiti z izzivi in izkoristili priložnosti, ki se vam ponujajo.
  • Najnovejša tehnologija baterij pomeni, da so Modern PC™ tanjši in lažji. Z njimi ne boste potrebovali s seboj vedno nositi polnilca, saj so ustvarjeni za delo na poti.
Zaslon na dotik
Zaslon na dotik

Zaslon na dotik bo za vedno spremenil vaše rokovanje z računalnikom. Ponuja bolj intuitivno delo z napravo in združuje mejo med močjo računalnika in uporabnostjo tablice.

  • Zapiske napišite s svičnikom brez zvezka kar na računalniku.
  • Zaslon na dotik vam omogoča z računalnikom upravljati na zabavnejši in hitrejši način - tako boste ob delu hitrejši, v prostem času pa se boste še bolj zabavali.
Verjamemo v preoblikovanje.

Prizadevamo si razvijati uporabne, pametne, preproste in prijazne tehnologije, ki spreminjajo življenja ljudi.

Drugačno je boljše

Na novo opredeljujemo meje mogočega!

In search of incredible

Svetovno najprestižnejši prenosniki - še izboljšani.

Explore beyond limits

Vodilni v trendu in stilu.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.