Multipraktik KENWOOD FDP22.130GY MultiPro GO

SKU
142-1697576
69,99 €
Zavarujte svoj nakup s
Multipraktik KENWOOD FDP22.130GY MultiPro GO je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNa zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeNa zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNa zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Multipraktik KENWOOD FDP22.130GY MultiPro GO

Ta kompaktni procesor hrane vam bo s svojimi številnimi funkcijami prihranil čas in trud pri pripravi obroka. Kombinacija preprostega rezila in učinkovitega mešalca, skupaj z neomejeno kapaciteto poskrbi, da novi Kenwood MultiPro Go privarčuje na vašem času, trudu in prostoru v kuhinji. Velike možnosti znotraj majhnega aparata.

Z MultiPro GO lahko pripravite svoje najljubše recepte, ne da bi za to trpela prostor ali končni rezultat. Ta zmogljivi procesor hrane lahko naseka, nareže, meša, riba ali zmelje, in to vse znotraj kompaktnega dizajna, ki je ravno pravšnje velikosti za hranjenje na pultu ali v predalu.

360 Express Serve – Omogoča hitro, enostavno in brezmejno rezanje in ribanje naravnost na krožnik ali posodo. Dizajn 360° je popoln za vsak prostor, sa se ga lahko koristi pod vsakim kotom. Močan in vsestranski procesor hrane – Zmogljiv motor z močjo 650 W omogoča najraznovrstnejšo prirpavo hrane, vključno s sekanjem, ribanjem, rezanjem, pasiranjem in mešanjem. Kompaktnost – popoln za ljudi z malim kuhinjskim prostorom, saj se ga lahko pospravi v standarden kuhinjski predal (višina 30 cm).

Močan in vsestranski procesor hrane – enostaven drsni nadzor hitrosti, priročno nameščen kar v ročaju, z dvema hitrostima in načinom pulziranja. Vsestransko rezilo iz nerjavečega jekla je popolno za grobo ali fino sekljanje, ne glede na to ali mesite kruh, ali sekljate zelenjavo za lazanjo. Uporabite disk za enostavno rezanje sadja in zelenjave ali ribanje sira.

Kompaktnost – zaradi Stack 'n Store posode za shranjevanje ostane kuhinjska površina pospravljena. Kadar niso v uporabi se lahko dodatki, vključno z rezilom in diskom, shranjujejo kar v glavni posodi. Peresno lahek, prenosljiv in zasnovan na način, da pritiče v kuhinjo vsake velikosti. Kabel se lahko zasuče okoli podstavka, s čimer predali ali delovne površine ostanejo urejene. Možnost podaljšanja kabla.

 

More Information
Barva Modra
Znamka Kenwood
Turbo funkcija Ne
Število hitrosti 3
Moč 650 W
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.