MXGP 2019 (XONE)

69,99 €
Na zalogi
SKU
142-1607012
Lastnosti
Platforma Xbox One
LjubljanaZadnji kosi
KoperPo naročilu
CeljeZadnji kosi
Novo MestoZadnji kosi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €
MXGP 2019 (XONE) je na voljo za nakup v korakih po 1

MXGP 2019


Uradna igra prvenstva MXGP vsebuje vse dirkače in proge aktualne sezone, vendar to ni vse! Prvič doslej je vključen urejevalnik prog, ki omogoča lastno sestavljanje stez, prisoten je prostrani vadbeni stadion in tu je način, v katerem sami po uradnih ali s strani uporabnikov izdelanih progah postavljate nadzorne točke, ki jih je treba prevoziti.

 

Novosti v igri MXGP 2019

Trenutna sezona

Od Nequena do Šanghaja, z MXGP 2019 boste preživeli vse užitke trenutnega prvenstva. Tekmovanje med tekmovalci se je začelo, a kdo ve, kdo bo zmagal na koncu ...
Sledite seštevku in poskusite spremeniti potek svoje usode, celo v dogodkih, kjer še niso tekmovali! In kot v resničnem življenju, med igranjem doživite različne vremenske razmere. Konec koncev, po dežju vedno posije sonce!

mxgp2019

Urejevalnik prog

Sprostite svojo ustvarjalnost, in uredite progo svojih sanj ter jih delite s prijatelji in motokros skupnostjo! Kdo bo premagal progo najhitreje? Izbirate lahko med 4 različnimi pokrajinami in tereni in ustvarite svojo stezo med blatnim potem v gozdu, sipinami v puščavi, hribi francoske riviere in nevarnostmi džungle pacifiškega območja.

mxgp2019

Igrišče

Trenirajte svoje sposobnosti z vožnjo in izboljšajte svoje sposobnosti na terenih. Brez skrbi tekmujte v različnih postavitvah in v različnih vremenskih pogojih in dnevnem času. Pridobite si lahko edinstvene nagrade z prilagajanjem posebnih vaj, ki jih lahko prenesete na splet in delite z drugimi.

mxgp2019

 

 

 

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.