Oblikovalec las DYSON Airwrap Complete Nickel/Copper

SKU
142-1697865
€ 619,99
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Airwrap Complete - oblikovalnik in sušilnik za vse vrste las.

  • Zgladi in skrije neobvladljive lase.
  • Hitrejše in lažje oblikovanje: ustvarite kodre v smeri urinega kazalca in nasprotni smeri urinega kazalca z eno cevjo, da skrajšate čas oblikovanja. Zavrtite hladno konico, da spremenite smer zračnega toka med oblikovanjem. Z lahkoto ustvarite kodre v nasprotni in v smeri urinega kazalca.
  • Multifunkcijski sušilnik las Coanda z dvema načinoma delovanja: sušenje, za hitro grobo sušenje las v pripravi na oblikovanje in glajenje, za glajenje in izpopolnjevanje vaše končne pričeske. Izboljšan pretok zraka Coanda pritegne in privzdigne daljše dlake ter skrije neukrotljive dlake pred očmi za gladek, sijoč zaključek.
  • Nove krtače Airwrap Smoothing Brushes - Izboljšan zračni tok Coanda pritegne in poravna lase na površino krtače za oblikovanje z večjim nadzorom. Oblikujte z zrakom, ne z ekstremno vročino - izboljšan pretok zraka Coanda vam omogoča natančno oblikovanje brez ekstremne toplotne poškodbe. Temperaturo zraka spremljamo več kot 40-krat na sekundo.
  • Hkrati oblikuje in suši - zasnovan za oblikovanje mokrih las. Združuje močan pretok zraka z nadzorovano toploto za sušenje las med oblikovanjem.
  • Narejen za različne tipe las - vrsta podaljškov, zasnovanih za različne tipe las. Stikalo za hitro sprostitev in konice, ki so hladne na dotik, vam omogočajo hitro menjavo nastavkov po oblikovanju. Hladen zrak - za popravilo pričeske.

 

More Information
Barva Siva
Znamka Dyson
Število hitrosti 3
Razpoložljive temperature 3 temparature
Moč 1300 W
Hladna konica Da
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.