Opekač kruha RUSSELL HOBBS 25250-56 GEO

SKU
142-1647133
Special Price € 65,99 Redna cena € 87,99
-25%
-22€
Opekač kruha RUSSELL HOBBS 25250-56 GEO je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNa zalogi
KoperNa zalogi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoZadnji kosi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €

Opekač kruha RUSSELL HOBBS 25250-56 GEO

Ustvarite nepozaben vtis v svoji kuhinji z Geo Steel 2 Slice opekačem v Gunmetal kovinski bleščeči sivi barvi. Pozornost vzbujajoč in edinstven teksturiran kovinski dizajn orje ledino v uporabi novih materijalov in geometrijske estetike. Z dodatkom vrhunskega dotika vašemu kuhinjskemu pultu, bo ta opekač sodobnega stila naredil trajen vtis vsako jutro pri zajtrku. Prižig modre osvetlitve vam pove, kdaj je vaš opekač priključen in popeka, kar je dodatek njegovemu visoko tehnološkemu dizajnu. Širok model opekača omogoča popeko prepečenca iz različnih vrst kruha, kar vam dopušča uživati v tistih krepkih rezinah, ki vam zapolnijo vaš želodec.

Lastnosti:

  • Dvo rezinski opekač iz nerjavečega jekla s poliranimi teksturiranimi zaključki
  • Širok model za večje kose kruha
  • Tehnologija hitrega popekanja z izboljšano enakomernost popekanja*
  • Spremenljiv diapozitiv za zagorelost toasta
  • Nastavitve za zamrznitev, razveljavitev in pogrevanje
  • Modra osvetlitev skozi celoten proces popeke
  • Funkcija dvigni in poglej
  • Vključene toaster prijemalke

*v primerjavi z RH 23310-56

Teksturirani dizajn
S teksturiranim dizajnom z geometrijskimi arhitekturnimi trendi bo Geo Steel 2 Slice opekač ponosno zasedel svoje mesto v vaši kuhinji. Iz nerjavečega jekla s poliranimi dodatki bo ta modni opekač dopolnil katerikoli pult in prinesel moderni stil v vašo kuhinjo.

Širok model
Potrenujete debelejši in bolj širok kos kruha, da resnično zadovoljite svojo lakoto? Ali mogoče le radi popekate različne vrste kruha? Potem boste vzljubili Geo Steel 2 Slice opekač s širokim modelom za popeko kruha. Z večjimi špranjami, v katere lahko vstavite katerikoli kruh, lahko dlje časa uživate v slastnih kosih kruha.

Modra osvetlitev
Vedno boste vedeli, kdaj je vaš opekač priključen in vrel zahvaljujoč modri osvetlitvi. Ko je vaš opekač v uporabi, se modro osvetljena palica z jasno lučko prižge. Ta osvetlitev ne nasprotuje slogu vaše kuhinje, temveč ji doda vrhunski dotik.

More Information
Barva Kovinsko siva
Znamka Russell Hobbs
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.