Opekač kruha RUSSELL HOBBS 24290-56

SKU
142-1570050
Special Price € 42,98 Redna cena € 76,99
-44%
-34€
Opekač kruha RUSSELL HOBBS 24290-56 je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Opekač kruha RUSSELL HOBBS 24290-56

Naj vas prevzame Luna Copper 2 Slice opekač, ki popolno zajame spektakularne odtenke vidne pri luninem mrku. Opekač z odličnim izgledom in zmogljivostjo vam s svojimi širokimi režami omogoča toastiranje različnih kruhov, vključno s tistimi širokimi hrustljavimi rezinami skorjastega kruha. Čarobna bakrena barva Luna opekača vas bo vsako jutro pri zajtrku popeljala izven univerzuma, ne glede na to ali pripravljate zajtrk za vas in vašega partnerja ali pa uživate v sproščujočem trenutku sami z okusno rezino toasta. Bodite očarani nad njegovim privlačnim izgledom in tehnologijo hitrega toastiranja*, ki vam omogoča užitek v hitro pripravljeni rezini toasta tudi v najbolj zasedenih jutrih.

Lastnosti:

  • Nastavljiva stopnja zapečenosti
  • Odstranljiv pladenj za drobtine
  • Funkcija visokega dviga
  • Do 55 % hitrejše toastiranje*
  • Ekstra široke reže
  • Polica za segrevanje štručk
  • Funkcije prekini, pogrej in odmrzni
  • Vgrajen prostor za shranjevanje kabla

Tehnologija hitrejšega toastiranja
Luna Cooper opekač ima 55 % hitrejšo tehnologijo toastiranja*, ki vam daje izjemno hitrost in vam omogoča hitro rezino toasta v le nekaj minutah. Popolno za tiste z zasedenim življenskim slogom, ki zgrabijo hitro rezino toasta na poti ven iz hiše, saj Luna opekač s svojo hitro tehnologijo toastiranja* pospeši vaš čas toastiranja. Zdaj lahko vedno uživate v rezini toasta, ki je pripravljena takrat, ko ste vi.

Ekstra široke reže
Popolno za tiste med vami, ki imate radi raznolikost v vašem rutinskem zajtrku, saj je ta opekač oblikovan z ekstra širokimi režami, ki lahko postrežejo široko paleto različnih kruhov. Ne glede na to ali želite pekovsko pecivo zmehčano z marmelado ali debeli hrustljavi kos prekrit z maslom - izbira je vaša.

*V primerjavi z Russell Hobbs Jewels opekačem št. 18625-56

More Information
Barva Baker
Znamka Russell Hobbs
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.