Opekač kruha RUSSELL HOBBS 26150-56 Matte Black

SKU
142-1662846
84,99 €
Ni na zalogi

Opekač kruha RUSSELL HOBBS 26150-56 Matte Black

Počutite se kot doma in uživajte v hrustljavi rezini toasta iz Matte Black 2 Slice opekača iz nerjavečega jekla v črni barvi z mat teksturiranimi poudarki. Sedaj lahko pripravite toast natanko tako, kot želite, s funkcijo dvigni in poglej ter spremenljivim diapozitivom za zagorelost toasta. Popecite različne vrste kruha s širokim modelom za večje kose kruha ter poskrbite za vse vaše potrebe popeke s 3-mi nastavitvami: zmrznjeno, pogrevanje in razveljavitev. Grelec za žemljice ohrani kruh topel, medtem ko pripravljate vse ostalo za zajtrk.

Lastnosti:

  • Nerjaveče jeklo v črni barvi z mat teksturiranimi poudarki
  • Funkcija dvigni in poglej
  • Spremenljiv diapozitiv za zagorelost toasta
  • Nastavitve: zmrznjeno, pogrevanje in razveljavitev
  • Grelec za žemljice
  • Širok model za večje kose kruha
2 Slice opekač iz nerjavečega jekla v črni barvi z mat teksturiranimi poudarki
Pustite močan vtis v vaši kuhinji z Matte 2 Slice opekačem v črni barvi. Opekač iz nerjavečega jekla z mat teksturiranimi poudarki je vrhunski eleganten dodatek na katerikoli kuhinjski polici.
Funkcija dvigni in poglej
Z Matte 2 Slice opekačem v črni barvi lahko preverite, kako se popeka vaš toast, brez da bi pri tem prekinili cikel popekanja. S funkcijo dvigni in poglej lahko dvignite toast, preverite njegovo popečenost ter ga postavite nazaj v opekač, ne da bi pri tem prekinili cikel popekanja.
Širok model za večje kose kruha
Obožujete popečen bagel? Potrebujete masiven kos kruha, ki bi vam odgnal lakoto? Potem ne iščite dlje od Matte 2 Slice opekača v črni barvi. S širokim modelom za večje kose kruha lahko preprosto uživate v popekanju kruha različnih vrst in debelin.
More Information
Barva Črna
Znamka Russell Hobbs
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.