Opekač kruha RUSSELL HOBBS 28090-56 Structure

SKU
142-1660230
54,99 €
Opekač kruha RUSSELL HOBBS 28090-56 Structure je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperZadnji kosi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €

Opekač kruha RUSSELL HOBBS 28090-56 Structure

 

Iščete osupljivo obliko, ki traja? Potem ne iščite več. Structure White 2 Slice opekač v vrhunski teksturirani beli barvi s poudarki iz nerjavečega jekla je bil oblikovan, ne samo da izstopa s svojim dizajnom, temveč tudi, da prenese neomejeno število popek toasta za naš hiter in aktiven način življenja v službi in doma. Funkcija dvigni in poglej ter možnost nastavitve stopnje popečenosti toasta omogočijo pripravo popolnega toasta, dokler 3 nastavitve: zmrznjeno, pogrevanje in razveljavitev pokrijejo vse vaše potrebe glede popekanja toastov.

Lastnosti:

  • Vrhunski teksturirani 2 Slice opekač s poudarki iz nerjavečega jekla
  • Funkcija dvigni in poglej
  • Funkcija nastavitve popečenosti toasta
  • Nastavitve: zmrznjeno, pogrevanje in razveljavitev
  • Grelec za žemljice
  • Modra kontrolna osvetlitev Illumination
  • Odstrnljiv pladenj za drobtine
Vrhunski teksturirani 2 Slice opekač s poudarki iz nerjavečega jekla
Structure 2 Slice opekač v beli barvi je impresiven dodatek v vaši kuhinji. Ta opekač z vrhunskmi teksturiranim dizajnom v klasični beli barvi s poudarki iz nerjavečega jekla bo izstopal na vsakem kuhinjskem pultu. Uživajte vsako jutro pri zajtrku ali pa ko potrebujete hitro malico v osupljivem dizajnu elegantnega opekača, ki traja.
Funkcija dvigni in poglej
Želite preveriti barvo in hrustljavost vašega toasta? Potem vam bo všeč funkcija dvigni in poglej na vašem Structure 2 slice opekaču v beli barvi. Preprosto dvignite, preverite popečenost kruha ter ga postavite nazaj v opekač, ne da bi pri tem prekinili cikel popekanja.
Nastavitve: zmrznjeno, pogrevanje in razveljavitev
Structure 2 slice opekač v beli barvi poskrbi za vaš toast s 3-emi priročnimi nastavitvami: zmrznjeno, pogrevanje in razveljavitev. Popecite zamrznjeno rezino kruha naravnost iz zamrzovalnika, ponovno pogrejte rezino, na katero ste pozabili, ali pa pritisnite na gumb za razveljavitev ter ustavite cikel popekanje toasta ravno v pravem času.
More Information
Barva Bela
Znamka Russell Hobbs
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.