Paketna ponudba PERLA

SKU
Paketna ponudba PERLA
Special Price € 859,00 Redna cena € 1.538,00
-44%
-679€
Paketna ponudba PERLA je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Paketna ponudba PERLA

Odkrijte novo dimenzijo kraljevskega udobja s čudovitim posteljnim okvirjem PERLA! Ta elegantno oblikovan posteljni okvir z visokim vzglavjem nudi prijetno toplo zavetje in odličen naslon. Prijetno mehko oblazinjenje in brezčasen dizajn sta prava izbira, če potrebujete posteljo, ki jo lahko kombinirate z različnimi stili spalničnega pohištva. Prav tako pa je postelja PERLA idealna rešitev za vse, ki potrebujete dodaten prostor za shranjevanje, saj ima postelja dvižno dno in predal v katerega lahko pospravite stvari, ki jih ne potrebujete nujno.

 

Opis vzmetnice BOWERY:

  • Jedro vzmetnice odlikuje klasično bonell vzmetenje, ki zagotavlja vrhunsko vzdržljivost, prvovrstno udobje in optimalno podporo celotnemu telesu.
  • Jedro vzmetnice obdaja plast iz trpežne PU pene, ki skrbi za učinkovito prilagajanje obliki ter gibanju vašega telesa.
  • Vzmetnica ima zimsko in letni ležalno stran. Na letni strani je v prevleko vzmetnice všit bombaž, ki zagotavlja prijetno spalno klimo v poletnih mesecih. Na drugi, zimski strani, pa je v prevleko všita vatirana volna, ki v hladnem delu leta poskrbi za prijetno toplo udobje.
  • Na bokih vzmetnice so nameščeni ročaji, ki omogočajo lažje premikanje ležišča ob preoblačenju posteljnine.
  • Višina vzmetnice je 25 cm.

 

 

PAKETNA PONUDBA VSEBUJE:

 

OPOMBA: Posteljnina in dekoracija niso všteti v ceno.

Lastnosti
Tip Oblazinjen
Material Umetno usnje
Letveno dno Ne
Vzmetnica poleg okvirja Da
Podposteljni predal Da
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.