Pametna ura GARMIN VENU 2S-Zlata

SKU
142-1671888
359,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Zavarujte svoj nakup s
Pametna ura GARMIN VENU 2S-Zlata je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 3,90 €

UM IN TELO – POVEZANA Z GARMINOM

Če živite zdravo, živite bolje. Ta manjša različica pametne ure GPS je opremljena z naprednimi funkcijami za spremljanje zdravja in telesno pripravljenost, ki vam pomagajo bolje razumeti, kaj se dogaja v vašem telesu.

 

Spremljajte več podatkov o zdravju, da boste bolje razumeli, kaj se dogaja v vašem telesu.

 

Odkrijte nove načine gibanja z več kot 25 predhodno naloženimi športnimi programi.

 

Želite vodenje? Sledite animiranim vadbam kar na svojem zapestju.

 

V uro lahko shranite glasbo in telefon pustite doma.

 

Tapnite zapestje na blagajni za plačilo. Enostavno in brezstično.

 

Svetel zaslon AMOLED in napajanje z baterijo do 10 dni? Je kaj lepšega?

 

ELEGANTEN SLOG IN RAZLIČNE BARVE

Čudovit zaslon AMOLED razsvetli uro tudi na močni sončni svetlobi. Preskusite način stalne vklopljenosti, da bo zaslon vedno viden.

ZA AKTIVEN ŽIVLJENJSKI SLOG

Od trpežnega stekla Corning® Gorilla® Glass 3 do elegantnega okvirja iz nerjavnega jekla in udobnega silikonskega paščka – ta pametna ura je pripravljena na vse.

Prisluhnite svojemu telesu in umu.

FUNKCIJA HEALTH SNAPSHOT™

Izvedite 2-minutno sejo, da zabeležite ključne statistične podatke, vključno s srčnim utripom, spremenljivost srčnega utripa, podatki pulznega oksimetra, dihanjem in stresom. Nato s temi statističnimi podatki ustvarite poročilo prek programa Garmin Connect™ v združljivim pametnim telefonom in jih delite.

MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™

Merite ravni energije v svojem telesu, na podlagi česar lahko najdete najprimernejši čas za aktivnost in za počitek.

SENZOR PULZNEGA OKSIMETRA

S senzorjem pulznega oksimetra lahko kadar koli čez dan ali del noči med spanjem merite nasičenost krvi s kisikom, na podlagi česar lahko ugotovite, kako dobro vaše telo absorbira kisik.

MERJENJE STRESA

Ugotovite, ali imate miren, uravnotežen ali stresen dan. Opomniki za sproščanje vas celo pozovejo h kratkim dihalnim vajam, ko ura zazna, da ste pod stresom.

SPREMLJANJE HIDRACIJE

Beležite dnevni vnos tekočine in poskrbite za opominjanje na hidracijo. Nastavite lahko tudi samodejni cilj za hidracijo, ki se prilagaja glede na to, koliko se potite med dejavnostmi.

SPREMLJANJE DIHANJA

Oglejte si svoje vzorce dihanja čez dan, med spanjem ter med dihalnimi vajami in jogo.

REZULTAT SPANJA IN NAPREDNO SPREMLJANJE SPANJA

Pridobite rezultat kakovosti spanja ter vpoglede, kako ga lahko izboljšate. Spremljate lahko celo različne faze spanja, kot tudi srčni utrip, stres, podatke pulznega oksimetra in dihanje.

MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU

Ura stalno meri srčni utrip in vas opozori, če je ta v času počitka previsok ali prenizek. Pomaga vam tudi izmeriti stopnjo napora med aktivnostmi – celo med plavanjem.

PREMIŠLJENO DIHANJE

Ko se želite sprostiti ali osredotočiti, lahko začnete dihalno vajo, med katero ura meri vaš stres in dihanje, da vam omogoči vpogled v vaše vzorce dihanja.

STAROST TELESA

Ta funkcija na podlagi vaše kronološke starosti, tedenske živahne dejavnosti, srčnega utripa v mirovanju in indeksa telesne teže ali deleža telesne maščobe oceni, ali je vaše telo mlajše ali starejše od vas. Pridobite lahko tudi nasvete, kako znižati starost telesa.

 

Gibajte se.

ANIMIRANE VADBE NA ZASLONU

V uri so predhodno naložene lahko sledljive animirane kardio vadbe, vadbe za moč, jogo, pilates in HIIT, dodatne vadbe pa lahko prenesete v programu Garmin Connect.

VDELANI ŠPORTNI PROGRAMI

Spremljajte vse načine, na katere se gibate, z več kot 25 predhodno naloženimi športnimi programi s podporo GPS ali podporo za zaprte prostore, vključno s hojo, tekom, kolesarjenjem, plavanjem v bazenu, golfom in številnimi drugimi športi.

NAPREDNA VADBA ZA MOČ

Ta podroben profil dejavnosti v uri vam prinaša prilagajanje vadbe, osebne rekorde pri vadbi za moč in grafične prikaze, katere mišične skupine ste uporabljali.

VADBE HIIT

S tem novim profilom dejavnosti z različnimi časovniki lahko spremljate vadbe HIIT, tudi AMRAP, EMOM, Tabato in vadbo po meri. Nastavite število krogov, intervale naprezanja/počitka in druge možnosti.

USTVARJANJE VADB

Izbirate lahko med več kot 1400 vajami, iz katerih lahko ustvarite svoje vadbe v programu Garmin Connect v združljivim pametnim telefonom. Nato pa jih prenesete v uro.

TRENER GARMIN

Uporabljajte svojega osebnega trenerja za tek.

MINUTE INTENZIVNOSTI

Posodobili smo funkcijo minut intenzivnosti, da bi vam omogočili boljši vpogled, kdaj tekom dneva ste si jih prislužili in med katero dejavnostjo. Ogledate si jih lahko celo kot podatkovna polja med dejavnostmi z merjenjem časa.

 
 

Skrbimo, da ostanete povezani.

PAMETNA OBVESTILA

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila naravnost v uro, če je ta združena z združljivim pametnim telefonom. Če imate telefon z operacijskim sistemom Android™, lahko na besedilna sporočila tudi odgovorite.

GLASBA

Prenesite skladbe in sezname predvajanja iz računov Spotify®, Deezer ali Amazon Music (morda bo potrebna naročnina). Uporabite brezžične slušalke (na prodaj ločeno) za poslušanje brez telefona.

FUNKCIJE ZA VARNOST IN SLEDENJE

Po združitvi ure in telefona se lahko vaša trenutna lokacija pošlje stikom ročno, med izbranimi dejavnostmi na prostem pa z vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov tudi samodejno.

GARMIN PAY™

Šinite mimo blagajn in se zapeljite z izbranimi sistemi javnega prevoza z rešitvijo za brezstično plačevanje Garmin Pay, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.

TRGOVINA CONNECT IQ™

Prenesite brezplačne videze ure, dodajte podatkovna polja in si zagotovite programe iz trgovine Connect IQ.

SINHRONIZACIJA S PROGRAMOM GARMIN CONNECT

Oglejte si podatke o svojem zdravju in telesni pripravljenosti na enem mestu. Programa Garmin Connect omogoča sodelovanje v rastoči spletni skupnosti, kjer se lahko uporabniki povežejo, tekmujejo in objavljajo.

Nosite jo lahko ves dan in povsod.

NAPAJANJE Z BATERIJO IN HITRO POLNJENJE

Zagotovite si neprekinjeno sliko o svojem zdravju z do 10 dnevi v načinu pametne ure, do 19 urami v načinu GPS in do 7 urami v načinu GPS z glasbo. 10-minutno polnjenje zagotovi do 1 dan napajanja z baterijo v načinu pametne ure ali 1 uro v načinu GPS z glasbo.

NAČIN VARČEVANJA Z BATERIJO

Za še več energije lahko prilagodite nastavitve, ki najbolj vplivajo na čas napajanja z baterijo.

NAZIVNA VODOTESNOST

Ta ura je vodotesna do 5 ATM zato jo lahko nosite med plavanjem, prhanjem ali sproščanjem v wellness centru.

More Information
Tip Pametna ura
Znamka Garmin
Barva Zlata
Vrsta zaslona AMOLED
Diagonala zaslona 2,79 cm (1,1")
Ločljivost 360 x 360
Gostota pikslov /
Procesor Ni podatka
Notranji spomin Ni podatka
Delovni pomnilnik Ni podatka
Funkcije merjenja štetje korakov, merjenje srčnega utripa, merjenje kakovosti spanja, merjenje aktivnih minut
Smart funkcije obvestila o klicih, obvestila o SMS
Tihi alarm Ne
Povezava Bluetooth, Wi-Fi
Operacijski sistem Združljivost: iOS in Android
Baterija Ni podatka
Vzdržljivost baterije do 7 dni
Vodotesno Da
Širina Velikost ohišja (Š x D x V) 40,40 × 40,40 × 12,10 mm
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.