Pametna ura GARMIN VIVOACTIVE 4

SKU
Pametna ura GARMIN VIVOACTIVE 4
€ 329,99
Zavarujte svoj nakup s
Pametna ura GARMIN VIVOACTIVE 4 je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 4,99 €

Športna pametna ura Garmin Vivoactive 4

Garmin Vivoactive 4 je pametna ura GPS za aktiven življenski slog. Ura je vodotesna do 5 ATM, zato jo lahko nosite med plavanjem, prhanjem ali sproščanjem v wellness centru. Stalno vklopljen, na soncu berljiv zaslon s tehnologijo Garmin Chroma Display™ je zaščiten z zelo trpežnim steklom Corning® Gorilla® Glass 3. Ostanite aktivni dlje časa z baterijo, ki zagotavlja napajanje do 8 dni v načinu pametne ure in do 6 ur v načinu GPS z glasbo.

Ura stalno meri srčni utrip in vas opozori, če je visok v času počitka. Pomaga vam tudi izmeriti stopnjo napora med aktivnostmi – celo pod vodo. Senzor pulznega oksimetra meri raven nasičenosti krvi s kisikom čez dan in med spanjem, na podlagi česar prikaže, kako dobro vaše telo absorbira kisik. S pomočjo merilnika energije Body Battery si oglejte ravni energije v svojem telesu čez dan, na podlagi česar lahko najdete najprimernejši čas za aktivnost in za počitek. Ustvarite si celovito predstavo o tem, kako spite, na podlagi razčlenitve na plitvo in globoko spanje ter spanje REM ter podatkov pulznega oksimetra in podatkov o dihanju. Ugotovite, ali imate miren, uravnotežen ali stresen dan. Opomniki za sproščanje vas celo pozovejo h kratkim dihalnim vajam, če ste pod stresom. Beležite dnevni vnos tekočine in poskrbite za opominjanje na hidracijo. Nastavite lahko tudi samodejni cilj za hidracijo, ki se prilagaja glede na to, koliko tekočine izgubite s potenjem med dejavnostmi. Ko se želite sprostiti ali osredotočiti, lahko začnete dihalno vajo, med katero ura meri vaš stres in dihanje, da vam omogoči vpogled v vaše vzorce dihanja.

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila kar v uro, če je združena z združljivim pametnim telefonom. Če imate telefon z operacijskim sistemom Android™, lahko na besedilna sporočila tudi odgovorite. Prenesite skladbe in sezname predvajanja iz združljivih računov za glasbo (morda bo potrebna naročnina). Uporabite brezžične slušalke (na prodaj ločeno) za poslušanje brez telefona.

Spremljajte vse načine, na katere se gibate, z več kot 20 predhodno naloženimi športnimi programi s podporo GPS ali podporo za zaprte prostore, vključno s hojo, tekom, kolesarjenjem, plavanjem v bazenu, golfom in številnimi drugimi športi. Uporabljajte svojega osebnega trenerja za tek brezplačno kar na zapestju in se z njim pripravite na svoj naslednji 5- oz. 10-kilometrski tek ali polmaraton.

Značilnosti:

 • Ločljivost zaslona (Š x V): 260 × 260 slikovnih pik
 • Velikost zaslona (premer): 3,30 cm
 • Nazivna vodotesnost: plavanje, 5 ATM
 • Trajanje baterije: način pametne ure: do 8 dni; način GPS z glasbo: do 6 ur
 • Vgrajen pomnilnik: 7 dejavnosti z merjenjem časa, podatki o merjenju aktivnosti za 14 dni
 • Prostor za shranjevanje glasbe: do 500 skladb
 • Združljivost s pametnim telefonom: iPhone®, Android™
 • Povezljivost: Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
 • Funkcije ure: ura, sinhronizacija časa z GPS, samodejni preklop na poletni čas, budilka, časovnik, štoparica, časi sončnega vzhoda/zahoda
 • Senzorji: podpira GPS, merilnik srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate, barometrični višinomer, elektronski kompas, giroskop, merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov)
 • Razpoložljivi profili telovadnih dejavnosti: vadba za moč, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, vzpenjanje po stopnicah, veslanje v zaprtih prostorih, joga, pilates in dihalne vaje
 • Velikost ohišja (Š × D × V): 45,1 × 45,1 × 12,8 mm; prilega se zapestjem z obsegom 135-200 mmž
 • Teža: 50,5 g
More Information
Tip Pametna ura
Znamka Garmin
Vrsta zaslona Ni podatka
Diagonala zaslona 3,3 cm (1,3")
Ločljivost Ni podatka
Gostota pikslov 283 PPI
Procesor Ni podatka
Notranji spomin Ni podatka
Delovni pomnilnik Ni podatka
Funkcije merjenja štetje korakov, merjenje srčnega utripa, merjenje kakovosti spanja, merjenje aktivnih minut, štetje porabe kalorij
Smart funkcije obvestila o klicih, obvestila o e-pošti, obvestila o SMS
Tihi alarm Ne
Povezava Bluetooth, A-GPS, GLONASS, GALILEO, NFC, Wi-Fi
Operacijski sistem Ni podatka
Baterija Ni podatka
Vzdržljivost baterije Ni podatka
Vodotesno Da
Širina 45,1 mm (ohišje)
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.