Pametna ura Samsung Galaxy Watch5 Bluetooth (40mm)-Srebrna

SKU
142-1696262
Special Price 229,99 € Redna cena 269,99 €
-14%
-40€
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Zavarujte svoj nakup s
Pametna ura Samsung Galaxy Watch5 Bluetooth (40mm)-Srebrna je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoZadnji kosi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 3,90 €
 

Najsodobnejša senzorska tehnologija za boljše razumevanje

Z naraščajočo željo po boljšem razumevanju in ukrepanju v zvezi s posameznimi zdravstvenimi cilji se je Samsung odločil zagotoviti uporabnikom poglobljeno spremljanje in praktične podatke, ki ponujajo informacije, ki jih uporabniki potrebujejo kot pomoč na njihovi poti do zdravja in dobrega počutja. Galaxy Watch5 je opremljen z edinstvenim senzorjem Samsung BioActive, ki poganja naslednjo dobo digitalnega spremljanja zdravja. BioActive Sensor, ki je bil prvič predstavljen v seriji Galaxy Watch4, uporablja en sam edinstven čip, ki združuje tri zmogljive zdravstvene senzorje – optični srčni utrip, električni srčni signal in bioelektrično impedančno analizo telesne sestave – za zagotavljanje obsežnih odčitkov, ki vključujejo srčni utrip, raven kisika v krvi in celo raven stresa . Poleg tega lahko uporabniki pridobijo globlje razumevanje zdravja svojega srca s spremljanjem krvnega tlaka in EKG-ja – neposredno na zapestju.

S povečano površino in bolj neposrednim stikom z vašim zapestjem Galaxy Watch5 zdaj spremlja zdravstvene meritve s še večjo natančnostjo kot Galaxy Watch4. Poleg tega njegov zmogljiv senzor 3-v-1 BioActive deluje v kombinaciji z drugimi senzorji serije Galaxy Watch5, vključno z na novo predstavljenim senzorjem temperature,

da uporabnikom zagotovi poglobljeno razumevanje dobrega počutja. Temperaturni senzor uporablja infrardečo tehnologijo za bolj natančne odčitke, tudi če se temperatura okolice spremeni. To odpira nove možnosti za razvijalce, da razširijo svoje možnosti za zdravje in dobro počutje, uporabnikom pa, da izkoristijo povsem nove izkušnje.

 

 

 Celostni zdravstveni vpogledi za izboljšanje dobrega počutja vsakogar

Galaxy Watch5, zasnovana za vsakodnevne zmage, ponuja celovito izkušnjo od začetka do konca, ki presega fitnes dejavnosti in vključuje proces po vadbi, počitek in okrevanje. Orodje za merjenje telesne sestave zagotavlja popoln posnetek uporabnikovega splošnega zdravja, ki mu nudi prilagojen pristop za zastavljanje ciljev, vodenje skozi prilagojene vadbe in spremljanje napredka. Ko je čas za počitek, serija Galaxy Watch5 omogoča uporabnikom podatke o okrevanju, vključno s srčnim utripom po intenzivni vadbi , in prilagojena priporočila glede porabe vode na podlagi izgube potenja .

 

Pri dobrem počutju je pomemben nočni počitek, zato uporabnikom pomagajo do boljšega spanja. Nudijo razumevanje vzorcev spanja prek rezultatov spanja, ki spremljajo faze spanja, skupaj z zaznavanjem smrčanja in ravnjo kisika v krvi. S tem lahko dosežemo izboljšane spalne navade z naprednimi nasveti za boljše spanje, ki nudijo prilagojen enomesečni vodeni program. Z integracijo SmartThings Galaxy Watch5 samodejno nastavi povezane luči, enote klimatske naprave in televizorje na vnaprej določene nastavitve, ki poskrbijo za idealno okolje za spanje. Uporabniki lahko spijo varno in trdno, saj vedo, da izboljšano zaznavanje padcev zagotavlja obveščanje stika v sili, če se vi ali vaša ljubljena oseba spotaknete doma ali padete s postelje.

 

Funkcije za spanje so namenjene samo za splošne namene dobrega počutja in telesne pripravljenosti. Niso namenjene za uporabo pri odkrivanju, diagnosticiranju in zdravljenju kakršnega koli zdravstvenega stanja ali motenj spanja. Meritve so namenjene le vaši osebni referenci. Za nasvet se posvetujte z zdravnikom.

Za snemanje smrčanja nosite uro med spanjem in telefon postavite na stabilno površino blizu glave, na primer na nočno omarico, tako da je spodnji del telefona obrnjen proti vam.

Za rezultate vzorca spanja mora uporabnik nositi uro med spanjem vsaj 7 noči in izpolniti anketo.

Zahteva najnovejše različice mobilne aplikacije Samsung Clock (v. 12.1.10.5 ali novejša), mobilne aplikacije Samsung SmartThings (v. 1.7.59.23 ali novejša) in mobilne aplikacije SmartThings Framework (v1.4.1 ali novejša). Na voljo v pametnih napravah, ki so registrirane v SmartThings.

Za obveščanje stika v sili je potrebna omrežna povezava. Na natančnost GPS lahko vplivajo ovire za satelitski signal, na primer stavbe.

 

 

Ni vam treba skrbeti, da bo vaši uri zmanjkalo energije ali da se bo poškodovala in opraskala; Galaxy Watch5 ima 13 % večjo baterijo in omogoča osem ur sledenja spanja s samo osmimi minutami polnjenja, kar je 30 % hitreje kot Galaxy Watch4. Dodatna plast vzdržljivosti ščiti Galaxy Watch5. Letos je Samsung vključil prvi zaslon pametne ure z zaslonom iz safirnega kristala, ki nudi 60 % tršo zunanjo plast , tako da vaša ura ostane zanesljiva pri vsakodnevni uporabi. Z Googlovim asistentom lahko z glasom prikličete najljubšo skladbo v Spotifyju. Kmalu pa boste z zapestja brez povezave s pametnim telefonom našli pot z zemljevidi Google Maps.

Ljubitelji glasbe in zvoka bodo cenili posodobitve, ki vključujejo nove aplikacije, kot sta SoundCloud in Deezer . Poleg tega ura z operacijskim sistemom One UI Watch4.5 ponuja popolnejšo izkušnjo tipkanja, lažji način opravljanja klicev in številne nove funkcije za dostopnost, zaradi katerih je ura Galaxy Watch bolj intuitivna.

 

More Information
Tip Pametna ura
Znamka Samsung
Barva Srebrna
Vrsta zaslona Super AMOLED
Diagonala zaslona 3,02 cm (1,2")
Ločljivost 396 x 396
Gostota pikslov 330 ppi
Procesor Dual-core 1.18 GHz Cortex-A55
Notranji spomin 16GB
Delovni pomnilnik 1,5GB
Funkcije merjenja štetje korakov, merjenje srčnega utripa, merjenje kakovosti spanja, merjenje aktivnih minut
Smart funkcije obvestila o klicih, obvestila o SMS, obvestila o doseženih ciljih, motivacija gibanju
Tihi alarm Ne
Povezava Bluetooth 5.2, NFC
Operacijski sistem Wear OS Powered by Samsung (Wear OS 3.5)
Baterija 284 mAh
Vzdržljivost baterije Ni podatka
Vodotesno Da
Širina 40.4 x 39.3 x 9.8 mm
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.