Pametna ura Samsung GEAR SPORT-Modra

239,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1548395
Lastnosti
Tip Pametna ura
Znamka Samsung
Barva Modra
Vrsta zaslona AMOLED
Diagonala zaslona 3,02 cm (1,2")
Ločljivost 360 x 360
Gostota pikslov Ni podatka
Procesor 1,0 GHz
Notranji spomin 4GB
Delovni pomnilnik Ni podatka
Funkcije merjenja merjenje srčnega utripa, štetje porabe kalorij, merjenje razdalje
Smart funkcije obvestila o klicih, obvestila o e-pošti, obvestila o SMS, obvestila o doseženih ciljih, motivacija gibanju, obvestila iz koledarja
Tihi alarm Ne
Povezava Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, GPS , NFC
Operacijski sistem Tizen
Baterija 300 mAh
Vzdržljivost baterije do 6 dni
Vodotesno Odporno na politje
Širina 42,9mm
Garancija 1 leto

Diskretna ali izstopajoča

Gear Sport pametna ura je na voljo v dveh barvah – ena se diskretno zlije z okolico, druga izstopa. Izberete lahko klasično črno barvo ali sijočo modro in moderno izpopolnite svoj stil tako v telovadnici kot med vsakodnevnimi opravili.

Izberite svoj stil Gear Sport pametne ure

Videz Gear Sport pametne ure lahko spreminjate z bogatim izborom različnih paščkov in številčnic.* Za vsakogar se najde idealen stil, od športnega Hybrid Sport in klasično usnjenega Classic Leather do sproščeno elegantnega Premium Nato.

Zaživite zdravo

Določite si zdravstvene in prehranske cilje na svojem telefonu in začnite spremljati napredek kar na zapestju: Z Gear Sport je enostavno skrbeti za kalorično ravnovesje in beležiti zaužite kalorije. Ponuja vam celo nasvete in znanje, ki vam lahko pomagajo negovati zdrav način življenja.

Vaje na vaš način

S svojimi vajami lahko dosežete najboljši učinek s pomočjo trenerske aplikacije na telefonu. Na voljo je že več kot 60 vaj – in še več jih bo – skozi katere vas Gear Sport vodi s pomočjo merjenja srčnega utripa.

Brez strahu v vodo

Če je vaš najljubši šport plavanje ali vas enostavno ujame dež, se nikar ne ustavite. Gear Sport pametna ura je vodotesna do tlaka 5 ATM ali 50 metrov, zato se vaša aktivnost zabeleži tudi globoko pod vodo.* Kasneje lahko podatke sinhronizirate s Speedo On, novo aplikacijo proizvajalca Speedo za sledenje plavanju, in se poglobite v podrobnosti.

Zagotovite si pravočasne nasvete

Ko ste na letalu, se Gear Sport ustrezno prilagodi in vam svetuje gibe, ki jih lahko izvajate s svojega sedeža. Ko vozite, pametna ura prav tako zazna, da ste pozorni na cesto in ne zgolj neaktivni, zato vam ne bo svetovala, da si pretegnite mišice.

Upravljanje z dotikom

Spreminjanje nastavitev ali odgovarjanje na sporočila je izjemno preprosto z enostavnimi podrsljaji po zaslonu ali z obračanjem okvirja.* S potegom navzgor ali navzdol po kateremkoli zaslonu prikličete uporabniško prilagojeno vrstico Urejanje hitrih nastavitev, kjer lahko nastavite glasnost, preverite stanje baterije in druge nastavitve. In ko prejmete sporočilo, lahko nanj odgovorite z obračanjem okvirja ure.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.