Pametni svetlobni trak TP-LINK Tapo L900-5 Smart Wifi RGB LED 5m

SKU
142-1700141
27,99 €
Ni na zalogi

Pametni svetlobni trak TP-LINK Tapo L900-5 Smart Wifi RGB LED 5m

 

Obarvajte svoje življenje

Barvit ambient za vsako priložnost. Vsako sobo v vaši hiši napolnite z več kot 16 milijoni živahnih barv, toplo belo ali hladno dnevno svetlobo, med katerimi lahko izbirate, odvisno od razpoloženja. Ko se odločite, kako želite nastaviti osvetlitev, jo shranite, razporedite in že ste pripravljeni! Nastavite za svoj čas in lahko uživate.

Avtomatizirajte posamezne trakove z različnimi barvami, časovniki, svetlostjo in toploto. Upravljajte jih kjerkoli in kadarkoli v aplikaciji Tapo.

Najsvetlejše žarnice

Naše LED kroglice so 20 % svetlejše od vseh drugih. Zgrajene so tako, da zdržijo več kot pet let in pol nenehne uporabe, kar je več kot dvakrat dlje kot naši konkurenti.

Nadzor s svojim glasom

Smart Wi-Fi Light Strip se odziva na vaše priljubljene pametne domače platforme, vključno z Google Assistantom, Amazon Alexa in Apple Home.

 

 Razsvetljava, osredotočena na družino

Tapo zagotavlja varno življenje vaše družine z našimi električnimi izdelki. Zelo vzdržljiv svetlobni trak, zasnovan za boljše odvajanje toplote, večjo žilavost in več gub kot kateri koli drug LED svetlobni trak. Vsaka kroglica LED deluje neodvisno od druge, kar zagotavlja varno uporabo v vseh okoliščinah. Naše luči so zasnovane z nizko napetostjo, ki ne utripajo ali oddajajo modre svetlobe. Vaša družina lahko varno živi z našimi lučmi.

 

 

Ključne lastnosti:

  • Povežite na svoj način  - uporabite ga s svojim pametnim pomočnikom, zvezdiščem ali se povežite neposredno z aplikacijo Tapo. Nadzorujte svetlobni trak, kakor želite.
  • Umirite se ponoči -  Namestite svetlobni trak, da sprostite svoje telo in duha skozi vzdušje, ki ustvarja razpoloženje.
  • Glasovni nadzor  – uporabite preproste glasovne ukaze za upravljanje svetlobnega traku z Alexa ali Google Assistant.
  • Ni potrebno vozlišče  – ​​povežite se z varnim domačim omrežjem Wi-Fi. Ni potrebe po zvezdišču ali dodatni opremi.
  • Prilagodljiva namestitev -  Odrežite ga na poljubno dolžino in ga pritrdite na katero koli površino s 3Madhesive.
  • Prednastavitev za udobje -  Ste našli svojo najljubšo osvetlitev za gledanje filmov? Shranite ga kot nastavitev, ki jo lahko preprosto izberete za prihodnje filmske večere.
  • Urnik in časovnik -  Ustvarite urnike in načrte štetja za vklop/izklop s svetlostjo/barvo, ki jo nastavite.
  • Način odsotnosti –  Simulirajte nekoga, ki je doma, da prestrašite neželene obiskovalce.

 

More Information
Znamka TP-Link
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.