Pametni zvonec XIAOMI SMART DOORBELL 3

SKU
142-1700117
99,99 €
Pametni zvonec XIAOMI SMART DOORBELL 3 je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 3,90 €

Xiaomi pametni zvonec 3
Ultra čista ločljivost 2K, bdi nad vašimi vrati in domom
Spremljanje v realnem času 丨 Obvestilo o gibanju na pragu 丨 Izredno dolga 4,8-mesečna življenjska doba baterije 丨 Ultra širok kot

24-urno pametno zaznavanje gibanja
Samodejno video snemanje gibanja in obveščanje na vaš telefon
Xiaomi Smart Doorbell 3, opremljen s senzorjem človeškega telesa in tehnologijo za prepoznavanje človeške oblike, spremlja neobičajne premike vaših vrat in pošlje obvestila na vaš pametni telefon, ko jih zazna.

Spremljanje v realnem času
Zvonec, ki je tudi monitor
Tehnologije nizke porabe energije in hitrega prebujanja prihranijo več energije v stanju pripravljenosti. Podpira daljinsko prebujanje z zvoncem in daljinski ogled vrat prek pametnega telefona kadarkoli in kjer koli.

Dvosmerna zvočna komunikacija, pametni menjalnik glasu
Brezskrbni tudi, ko ste sami doma
Ko nekdo pozvoni na vrata, ga lahko vidite na vratih in z njim komunicirate prek pametnega telefona. Podpira menjalnik glasu za zaščito vaše zasebnosti.

Oglejte si več z diagonalnim 180° ultra širokim pogledom
Ultraširokokotna leča nove generacije poveča navpični kot na 107°, da zagotovi jasno, panoramsko spremljanje celotnega območja pred vrati.

Ultra jasen vid z ločljivostjo 2K
Oglejte si vrata podrobneje
Kakovost slike je dodatno nadgrajena z ločljivostjo 2K za bolj kakovosten zajem slike, kar ne zagotavlja le dobrih rezultatov gledanja, temveč tudi jasnejše in podrobnejše snemanje dejavnosti na pragu.

Jasen video tudi v temi
4 vgrajene 940nm visokozmogljive infrardeče luči* zagotavljajo jasne slike tudi pri šibki ali brez svetlobe.

Nadgrajena življenjska doba baterije
Potrebno je samo polnjenje 3-krat na leto*
Vgrajena visoko zmogljiva litijeva baterija s 5200 mAh dodatno izboljša življenjsko dobo baterije, zato ni potrebe po pogostem polnjenju in menjavi baterije. Vrata za polnjenje USB Type-C omogočajo hitrejše in enostavnejše polnjenje*.

Visoko glasen brezžični zvonec
Zvoni tudi, ko ni povezave z internetom
S 4 nastavitvami glasnosti, med katerimi lahko izbirate, lahko standardni visokoglasni notranji zvonec jasno slišite v hrupnem okolju. Način »Ne moti« utiša zvonec, ko ne želite, da vas motijo.

 

*Ta izdelek ni vodotesen in se ga ne sme uporabljati na prostem.
*Brezplačna shramba v oblaku: 3-dnevna tekoča shramba v oblaku pomeni, da kamera sproti snema videoposnetke. Vsak video bo shranjen v oblaku 3 dni in po tem izbrisan.
*940nm infrardeče luči visoke moči: infrardeča svetloba 940nm je nevidna.
*Potrebno je samo polnjenje 3-krat na leto: Življenjska doba baterije in podatki o bateriji so iz laboratorija MadV. Standardna kapaciteta baterije je 5200 mAh. V laboratorijskih pogojih je bil zvonec uporaben 4,8 meseca v standardnem načinu, pri normalni temperaturi (25 °C) in tlaku, z 20 10-sekundnimi video posnetki, posnetimi vsak dan brez drugih operacij. Življenjska doba in zmogljivost baterije se lahko nekoliko razlikujeta zaradi razlik med posameznimi izdelki, servisnega okolja in drugih dejavnikov.
*Podatki o prostornini, izmerjeni na razdalji 50 cm v laboratorijskem okolju. Rezultati med dejansko uporabo se lahko nekoliko razlikujejo zaradi razlik med posameznimi izdelki in okoljskih dejavnikov.
*Zvonec in uporabniški račun sta na strežniku v oblaku povezana ena proti ena. Tudi če je zvonec na silo odstranjen in ukraden, se nihče ne more seznaniti z vašim zvoncem ali ga uporabiti.
*Zvonec pritrdite na vrata z lepilom 3M na montažno hrbtno ploščo ali z vijaki. Za določeno metodo glejte priročnik.

More Information
Znamka XIAOMI
Barva Črna
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.