Parni čistilnik GORENJE SC1800R

141,99 €
Na zalogi
SKU
142- 1467380
Lastnosti
Barva Rdeča
Znamka Gorenje
Vrsta dodatka Ostali dodatki
Preveri zalogo V primerjavo V seznam želja
Parni čistilnik GORENJE SC1800R je na voljo za nakup v korakih po 1

Kompakten, lahek in prenosljiv
Zahvaljujoč majhni teži, ki ne presega 3 kilograme, 13 metrov dolgemu priključnemu kablu ter posebnemu priloženemu pasu za prenašanje aparata vas čiščenje ne bo dodatno utrudilo.

DirectWater - kar iz pipe
Parni čistilec lahko uporabljate kadarkoli in kjerkoli, saj zanj ne potrebujete destilirane vode, pač pa kar vodo neposredno iz pipe.

DoubleSafety - dvojna varnost.
Poseben pokrov na rezervoarju in gumb na upravljalnem delu cevi poskrbita za resnično varno rokovanje s čistilcem. Skrb, da bi se pri rokovanju poparili ali opekli, je povsem odveč.

MultiPurpose - z več nastavki do čistoče
Parni čistilec lahko uporabljate na različnih površinah, pri čemer vam pomagajo različni nastavki. Osnovna šoba bo posebej priročna pri odstranjevanju nečistoč v kuhinji (plinski gorilniki, plošče za žar, reže v hladilniku in podobno). Poseben nastavek s ščetko omogoča čiščenje fug med keramičnimi ploščicami, odlično se izkaže tudi pri čiščenju avtomobilskih platišč. Krpa in ščetka za tla poskrbita za čiste talne površine in preproge. Za odstranjevanje umazanije s steklenih površin, kot so šipe, pa poskrbi poseben gumiran nastavek

Brez uporabe kemikalij
Samo s paro, brez kakršnihkoli dodatkov v obliki kemikalij, ki jih sicer uporabljate v gospodinjstvih, lahko uspešno odstranite prav vso nečistočo. To pa še ni vse. Hkrati uničite tudi pršice, salmonelo, bakterije in druge alergene, brez bojazni, da bi poškodovali površine, ki jih čistite.

Rdeča ali zelena?
Lučka indikatorja vas v vsakem trenutku opozarja, ali je aparat že pripravljen za delo. Rdeča je pokazatelj, da se voda šele segreva, zelena pa, da je temperatura ustrezna in da lahko pričnete s čiščenjem.

Rezervoar iz nerjavnega jekla
Rezervoar iz nerjavnega jekla in s prostornino enega litra lahko brez prekinitve uporabljate do kar 45 minut.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Parni čistilnik GORENJE SC1800R
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.