Pečica s pirolizo GORENJE BOP747A23XG

Special Price 499,98 € Redna cena 649,99 €
-23%
-150€
Na zalogi
SKU
142-1615013
Lastnosti
Barva Inox
Znamka Gorenje
Vrsta pečice Vgradna pečica
Garancija 5 let
Energijski razred A+
Čiščenje pečice Piroliza
Vodila Enonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom
Vgrezni gumbi Da
Otroška zaščita Da
Število priloženih pekačev 2
Sonda za meso Ne
Zapiranje vrat GentleClose
Poraba energije na cikel (konvencionalna) 0,98 kWh
Poraba energije na cikel (ventilatorska) 0,66 kWh
Prostornina pečice 70 l
Višina 60 cm
Širina 60 cm
Globina 55 cm
Dodajte Super Jamstvo
LjubljanaNi na zalogi
KoperZadnji kosi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoZadnji kosi
MariborNi na zalogi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Centralno Skladišče 2Ni na zalogi
Strošek dostave: 0 €
Pečica s pirolizo GORENJE BOP747A23XG je na voljo za nakup v korakih po 1

Pečica s pirolizo GORENJE BOP747A23XG

Idealna pečica za profesionalne rezultate
Pečica, zdaj še prostornejša, uspešno posnema tradicionalne obokane peči na drva. Ovalna oblika notranjosti omogoča optimalno kroženje zraka, ki živila zaobjame v celoti, jedi so zato znotraj nežne in sočne in na zunaj neverjetno hrustljave. Prednost je še boljše kroženje zraka, razporejenega po 70-litrski notranjosti z vdolbinicami, kar zmanjšuje pojav hladnih predelov in zagotavlja enakomerno zapečenost. Posebna dinamika kroženja zraka omogoča odlične pogoje za profesionalno pečenje na enem ali na več pekačih hkrati.

Samočistilna funkcija višjega razreda
Čiščenje s pirolizo je najučinkovitejši in najnaprednejši način čiščenja pečice. Temperatura do 500 °C poskrbi, da je pečica temeljito očiščena in brez maščobnih madežev. Ko se pečica ohladi, le še z vlažno krpo obrišete morebitne ostanke pepela. Nežno čiščenje traja 90 minut, srednje intenzivno 120 minut, zelo intenzivno pa le 150 minut - odvisno od modela pečice; pri tem je učinek čiščenja sorazmeren s trajanjem. Še posebej pomembno je, da je pečica čista brez uporabe kakršnihkoli detergentov. Maksimalno trajanje in intenzivnost pirolitičnega čiščenja s 150-minutnim programom zagotavljajo vsi modeli pečic Gorenje Superior in izbrani modeli Gorenje Advanced.

Več jedi, naenkrat
Kombinacija oblike HomeMade in sistem učinkovitega kroženja zraka pomagata uresničiti najtežji izziv: naenkrat pripraviti tri pekače okusnih jedi. Dobra novica: okusi in vonjave se ne bodo pomešali med seboj. Premišljena porazdelitev zraka zagotavlja, da je na vsaki ravni hrana pečena enakomerno, zahvaljujoč večji prostornini pečice pa je tudi pregled odličen. Razporejanje pekačev na petih različnih nivojih omogočajo modeli Superior Line.

Izjemno odporna, izjemno gladka prevleka
Kakovost in vrsta emajla sta izjemnega pomena za delovanje pečice. SilverMatte je visoko odporen in močan material, ki odlično prenaša tudi ekstremne vročine − tudi ob pirolitičnem čiščenju pri temperaturi 500 °C je pečica popolno zaščitena. Zahvaljujoč tej prevleki brez mikronskih por so površine pečice ter pekačev odporne na najvišje temperature, mikrovalove ter paro. Trojna prevleka v notranjosti odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo.

Več prostora pomeni več svobode pri kuhanju
Nova generacija pečic Gorenje ima posebej oblikovan zgornji del. Optimiziran zračni tok omogoča, da zrak kroži po še večjem prostoru in tako povsem zaobjame hrano. Zaradi večje prostornine je, ob nespremenjenih dimenzijah pečice, v večjih pekačih možno pripraviti večje količine hrane. Namesto prejšnjih treh pečica zdaj omogoča uporabo petih pekačev hkrati. Prostornina pri standardnih pečicah sega do 75 litrov in do 53 litrov pri mikrovalovnih pečicah. Pečice Gorenje so tako med najprostornejšimi na tržišču.

Izjemno lahko in tiho
Vrata pečice se zapirajo gladko, brez hrupa − potreben je le nežen dotik.

Učinkovito ravnanje s toploto
Sistem DynamiCooling+ učinkovito hladi ohišje pečice med samim pečenjem, hkrati pa ga tudi odlično ohladi po končanem pečenju in izklopu pečice ter tako prepreči, da bi visoke temperature poškodovale pohištvo.

Posebej veliki pekači se prilegajo kateri koli pečici
Prostornejše pečice omogočajo pripravo večje količine hrane – ne le zaradi enakomernega kroženja zraka na vseh nivojih, temveč tudi zaradi 46 centimetrov širokih pekačev, ki so na voljo tako v standardnih kot tudi v kompaktnih pečicah. Tako je povsem izkoriščena celotna širina pečice, zaradi naprednih tehnologij pečenja pa so jedi enakomerno pečene na vseh nivojih.

Navzven hrustljave, navznoter mehke jedi
V vgradnih pečicah Gorenje za idealno pečenje skrbita 3D-infrardeči greli v stropu, kjer je manjši grelnik nameščen znotraj večjega. Razporeditev toplote zagotavlja vedno najboljše rezultate peke, saj so jedi z zunanje strani hrustljave, v notranjosti pa mehke. Zaradi možnosti enostavnega spuščanja zgornjega grela pri boljših modelih pečic je enostavnejše tudi čiščenje.

Prihranek časa, prihranek energije
Hitro segrevanje pečico ogreje na 200 °C v zgolj 6 minutah in tako prihrani do 30 % časa. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

Sorodni artikli

Pečica s pirolizo ELECTROLUX EOD6P60X
Pečica s pirolizo ELECTROLUX EOD6P60X
Special Price 449,99 € Redna cena 599,99 €
-25%
-150€
Pečica s pirolizo AEG BPE556320M
Pečica s pirolizo AEG BPE556320M
Special Price 579,99 € Redna cena 789,99 €
-26%
-210€
Pečica s pirolizo ELECTROLUX KODDP71X
Pečica s pirolizo ELECTROLUX KODDP71X
Special Price 499,98 € Redna cena 659,99 €
-24%
-160€
Pečica s pirolizo CANDY FCEK 826XL
Pečica s pirolizo CANDY FCEK 826XL
Special Price 399,98 € Redna cena 599,99 €
-33%
-200€
Pečica s pirolizo AEG BPS351120M
Pečica s pirolizo AEG BPS351120M
Special Price 499,98 € Redna cena 719,99 €
-30%
-220€
Pečica s pirolizo GORENJE BPS747A32XG
Pečica s pirolizo GORENJE BPS747A32XG
Special Price 519,99 € Redna cena 649,99 €
-20%
-130€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.