Penilec mleka JURA 24019

SKU
142-1287081
€ 99,99
Zavarujte svoj nakup s
Penilec mleka JURA 24019 je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Penilec mleka JURA 24019

Zračna, lahka in vsestranska
Prvič lahko svežo, fino mlečno peno, ki jo proizvaja JURA Automatic Milk Frother, uporabimo za pripravo hladnih različic specialitet, kot je Flat White (ravna bela), najnovejša pijača v trendu. Jasna oblika, iznajdljiv videz in občutek ter izbrani materiali hitrega penilnika omogočajo zelo preprosto uporabo in optimalno higieno. Z dvema nastavkoma pripravi hladno, toplo ali vroče mleko ali mlečno peno s samo enim gumbom. JURA Hot&Cold avtomatski penilec mleka, ki je na voljo kot dodatek k vsakemu aparatu za kavo in pripomoček za vse ljubitelje specialnih pijač z mlekom, doda novo dimenzijo idejam in barističnim trikom.

Hladna mlečna pena s pritiskom na gumb
Preprosto enkrat, dvakrat ali trikrat pritisnite ergonomski gumb za upravljanje in v posodi se speni hladno, toplo ali vroče mleko. Barvni piktogrami prikazujejo izbran način.

Genialno oblikovanje
Videz in občutek samodejnega penilca za mleko odražata klasično zasnovo JURA in se popolnoma ujemata s preprostim ravnanjem in optimalno higieno naprave. S svojim prijetnim, mehkim oprijemom in elegantnimi kromiranimi detajli, uporabniki ne bodo ostali ravnodušni. Zaradi preprostih materialov, kot so nerjaveče jeklo in zaobljena oblika, je posoda zelo enostavna za čiščenje.

Kompakten
Kabel in nastavke lahko enostavno shranite v podnožje. Samodejni penilnik mleka s 13 x 21 cm se popolnoma prilega v katero koli kuhinjsko omarico. v katero koli kuhinjsko omarico.

 

More Information
Barva Črna
Znamka Jura
Vrsta aparata Ostalo
Moč 650 W
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.