PlayStation PS5 kamera

SKU
142-1642671
€ 59,99
PlayStation PS5 kamera je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoZadnji kosi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Playstation PS5 kamera

HD kamera se ponaša z dvema objektivoma za zajem v ločljivosti 1080p in vgrajenim stojalom, ter se popolnoma ujame z orodji za odstranjevanje ozadja v konzoli PS5, s čimer vas postavi v središče dogajanja.

Zajemanje v ločljivosti 1080p:
Medtem ko uživate v najbolj epskih trenutkih igranja se posnemite z dvema širokokotnima objektivoma kamere, ki zagotavljata tekočo in ostro sliko v polni visoki ločljivosti. Z gumbom za ustvarjanje na brezžičnem igralnem ploščku DualSense™ hitro ustvarite posnetek ali delite sliko sebe in svojega igranja.

Vgrajeno stojalo:
Zagotovite si popoln posnetek s pomočjo prilagodljivega stojala, vgrajenega v HD kamero. Njegova kompaktna zasnova omogoča, da kamero varno namestite nad ali pod televizor, hkrati pa lahko natančno prilagodite kot snemanja, tako da bo ustrezal vaši postavitvi.

Orodja za odstranjevanje ozadja:
Zavzemite osrednje mesto v svojih posnetkih, kar vam omogočajo orodja za odstranjevanje ozadja, vgrajena v konzolo PlayStation®5.

S HD kamero lahko sliki igranja, ki jo delite, dodate tudi sliko sebe1. To vam omogoča način slike v sliki. Poleg tega lahko obrežete ozadje ali celo ustvarite popolnoma profesionalen videz s pomočjo zelenega platna.

More Information
Znamka Playstation
Barva Črno/belo
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.